Dagály fürdőért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Környezet romboló barbárok! Érzéketlenek az élőlények;mint a fák, mint az emberek iránt Az összes ott élő fa néhányezred magammal a szívemhez nőtt.
Re:
A "Fidesz-MSZP közös mutyija" egy lényeglátó megfogalmazás volt.
Helytelen egyedül a mai kormányra mutogatni. Már 2008-ban kijelölte a Dagályt az akkori MSZP-s parlamenti sportbizottság a megpályázandó vizes VB helyszínéül. A szintén MSZP-es angyalföldi városvezetés is végig ezt szorgalmazta, most is tapsol neki.
Re: Re:
Tévedésben vagy! A kerületben még 2014-ben is olyan rendezési terv készült ami figyelembe vett minden szempontot, a VB-től kezdve az előírásokon át, a fáktól a strand felújításáig mindent!
Olvasd el ezt: Rendezési terv
Csak aztán valaki elinditotta a mutyit és elkezdte növelni a beruházás volumenét és értékét! Lehet, hogy neki már korábban is ez volt a terve, de a kerültnek biztos nem!
Re: igazad van!
Ám ez egy pártpolitikai fórum 316 aláírással. Mi már 3000 fölött járunk. Tárgyalunk, nem állunk be kis pártocskák fegyverhordozóinak.
Dagály + Uszoda
Örülük, hogy lesz új uszoda, de ezt nyugodtan meg lehetett volna valósítani úgyis, hogy a strandfürdő is megmarad. Az előzetes tervek is így készültek!
A Széchenyibe is elképesztő mennyiségű turista megy, ezt is kedvelnék! Mekkora program lenne az uszoda mellett itt is egyből csobbani egyet 2 viadal között!
Együtt ázni a melegben az úszósztárokkal... ilyet se tudna más helyszín.
Nem a korszerű úszóstadion ellen vagyok, van hely arra bőven, örültem is hogy lesz, de a régi működő részek oktalan elvétele és az eddigi közönség, a kisemberek igényeinek negligálása végtelenül elkeserít!
Re: Budapest leglátogatottabb strandja
#11: Vizafogói lakos - Budapest leglátogatottabb strandja
Teljesen egyetértek , de az emberek nagyon későn ébredtek fel és még most sincs korrekt tájékoztatás minek mi lesz a sorsa
| This discussion has been closed. |
A kivágott gyönyörű fákat nagyon sajnálom, főleg azért is, mert úgy hallottam, hogy nem is egy gát építés, vagy hasonló miatt estek áldozatul, hanem valamiféle ideiglenes szemétlerakó hely kialakítása miatt!