Legyen valódi vízi és légi parádé Budapesten augusztus 20-án!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Az, hogy egyelőre ilyen kevesen írták alá a petíciót, mindössze annyit jelent, hogy még kevesen tudnak róla, nem sikerült eléggé megreklámozni. A parádé iránti igényt minden alkalommal bizonyította az a több ezer ember, akik ott voltak a Duna-parton, nem beszélve a tévés közvetítések nézőiről (már amelyik évben volt ilyen). Érdemes lesz megnézni július elején a Red Bull Air Race miatt kilátogató tömeget.
Nem sorolnám fel, mi mindenre herdálják feleslegesen az adófizetők pénzét, de ha már erről beszélünk, én azt kérdezem, hogy az állam miért a Red Bullt támogatja milliárdokkal a magyar pilóták, sportrepülők, mezőgazdasági repülők és a repülés egyéb ágazataiban tevékenykedők helyett, akik minimális megbecsülés mellett végzik egész évben áldozatos munkájukat, vagy szereznek hírnevet hazánknak a különböző világversenyeken elért kiváló eredményeikkel?
Miért nem a hajósok kapják a támogatást, akik az állami gondozásban élő gyerekeket évekig ingyen hajóztatták a parádék idején? Biztos, hogy tőlük kellene elvenni ezt a lehetőséget?
Re: Re:
Attól még nem kell eggyel több felesleges dologra szórni a pénzt. A jótékonykodás pedig akkor ér valamit, ha önzetlenül teszik, nem nyereségvágyból!
Re: Re: Re:
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi a fölösleges dolog. Számomra a parádé az augusztus 20-i ünnepkör része és nem vagyok hajlandó lemondani róla senki kedvéért. Cserébe én sem várom el másoktól, hogy lemondjanak a számukra fontos élményekről, akkor sem, ha azok adott esetben nekem semmit sem jelentenek. Amíg több ezer ember a jelenlétével szavaz a parádé mellett, addig nem fogok beletörődni abba, hogy elvegyék tőlünk a rendezvényt, még ha a petícióval nem is tudom őket elérni. A hajósok pedig sajnos nem engedhetik meg maguknak a jótékonykodást, amikor egyébként a mindennapi működésüket lehetőleg minden szinten akadályozó körülmények közt kell talpon maradniuk. Ezeken kellene változtatni és akkor megint fognak tudni önzetlenül segíteni, ami számukra a parádé egyik legfontosabb célja, úgy is, hogy nem ebből akarnak és fognak meggazdagodni.
Re: Re: Re: Re:
Ebben az országban rengeteg drága hobbi van, akkor most mindenki kezdjen el petíciókat firkálni, hogy pént lejmolhasson?
Re:
Na még pont azt hiányozna, hogy több bénaság röpködjön! Így is hetente lezuhan egy-két gép.
légi
chh nem is értem akkkor mit kel ide komentelni hogy nem irjátok alá menjetek már el a KI**SZ*T K***A A*YÁ***BA
Mert Régi repülősként támogatok minden repüléssel kapcsolatos rendezvényt!!!
Re:
Aha, még szerencse, hogy az adőfizetők pénzéből futja a - nyilván a csőd szélén tántorgó - Red Bull produkcióra. Érdekes lennne egy aláírás gyűjtés a helyben lakók körében ...
Sokan szerették, én is. Május 1. szinte csak a Red Bull gépekről szól, más is van a világon. És már Kecskemét sincs megtartva évek óta. :(
| This discussion has been closed. |
19 aláírás? Azt a nemjóját, micsoda hatalmas igény az adófizetők pénzének felesleges herdálására!