Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Gica,26

#101 :/

2015-06-14 17:30

Ur Isten ... látom egyesek itt a hazaszeretetről papolnak!!! nagyon gáz!! akkor hol voltatok amikor ezt a szar kormányt szavaztátok meg??? az a szégyen hogy el kell innen mennünk más országba azért hogy megéljünk, hogy családot alapíthassunk!!! ezt is csak az tudja aki átélte, arrol nem is beszélve hogy úgy bánnak velünk mint a kutyákkal... persze vannak kivételek,de sajnos sok helyen éreztetik,hogy feljebb valók !!! Miért kell nekünk is úgy viselkednünk , mint  a külföldi munkaadónk?? ........  A bevándorlók nem hiszem hogy elvennék a szánkból a kaját mert hiszen idővel ők is rájönnek hogy még nekünk sincs!! Gondolom ők sem szívesen jöttek el, remélhetőleg nem is akarnak maradni mint mások akiket eltartunk évtizedek óta és még dolgozni sem mennek el!!inkább ez zavarna titeket,nem az aki menne tovább!!


Vendég

#102

2015-06-14 20:06

Azért írtam alá mert úgy gondolom első sorban figyelmet elterelő művelet ez illetve a halál büntetés témája is az ország legnagyobb aljas problémájáról, a bankok elszámoltatásáról. A zsidesz elvesztette a 18 as választásokat, ezt most borítékolom. Hazug magyarellenes kutyák.

Vendég

#103 Re:

2015-06-15 10:08

#102: -  

 Ez így van! Ám ettől ezt a baromságot még felesleges aláírni, mert bizony ez is csak olcsó politikai fogás.


Vendég

#104 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-15 10:09

#88: mici - Re: Re: Re: Re:  

 Nem is a zárt létesítményekkel van baj!


Vendég

#105 Re: Re: Re:

2015-06-15 10:16

#92: Kulfoldi - Re: Re:  

 Hol mondott szerinted ilyent?!

A másik dolog, hogy egyik csoport bűne nem mentesíti a másikat!


Vendég

#106

2015-06-15 16:34

Minden megállapításával egyetértek.
A külföldön dolgozó, élő magyar munkavállalókra nézve pedig egyenesen káros!

Vendég

#107

2015-06-16 17:55

Mert a büszke nemzetünkből becstelen nemzetet akarnak csinálni és ez főbenjáróbűn!Tűrhetetlen és aljas dolog ez!!
Kivülről

#108 -

2015-06-18 08:07

Eszemben sem jutna ilyen peticiot alairni. Nem azert mert a kormany mellett allok, de nehogy mar a kulfoldon elo magyarok ilyen hulyeseggel jojjenek, hogy a kulfoldi munkaltato vagy egy kulfoldi ember ez alapjan fogja megitelni. Hulyeseg! A munkad alapjan es a hozzaallasod alapjan fognak megitelni nem az alapjan, hogy az orszag ahonnan jottel eppen milyen propagandat folytat. Sot, nem csak Magyarorszag, hanem a nyugat is "menekult"  (nem magyarokra, lengyelekre, spanyolokra, stb. gondolok) ellenes. Figyeljetek a hiradasokat es az orszagok hozzaallasat. Az olaszok, nemetek, franciak, britek (es meg sorolhatnam) sem kernek a menekult aradatbol. Magyarorszagnak miert kotelezo? Miert kellene oket elviselni, eltartani, ha a nagy nyugat is elzarkozik eloluk es egyaltalan nem akarja oket fogadni.

Az ENSZ-nek, az UNIO-s uraknak irjatok peticiot (azt alairom szo nelkul), arrol, hogy Afrika hatarain belul letesitsenek megfelelo helyet az Afrikai menekulteknek, amig nem rendezodik a helyzet (vagy vigyek azokba az orszagokba, akik miatt mindez tortenik). Nezzetek magatok ele, gondolkodjatok el, mit lehet ebbol a jovoben? Aki egyszer megveti a labat Europaban azt mar ki nem lehet tenni, mindenfele emberjogi hulyesegekre hivatkozhatnak. Tevedtek, ha azt hiszitek, hogy az a sok menekult munkaert fog folyamodni (tisztelet a kivetelnek), java resze otthon sem dolgozott. Ha dolgozni akartak volna jonni Europaba azt megtehettek volna mar elobb is vizummal, mint ahogy masok is vannak itt afrikai orszagokbol. Nezzetek meg mi folyik Magyarorszagon, Olaszorszagban, Calais-ban stb. a menekultek miatt. A rossz politikai dontesek (vagy nem dontesek) miatt van ez a zavar Europaban es ezt nem a magyar kormany inditotta el. 

Nehogy mar az otthon maradt magyarok, akik a menekultek kozeleben kenytelen elni, azok helyett akarjatok donteni a nagy humanus hozzaallasotokkal. Nemtudom mit szolnatok hozza, ha ott ahol eltek, el kellene viselnetek masik ember/emberek elfogadhatatlan viselkedeset a nap barmely szakaban, csak mert ugy dontottek masok. Itt kulfoldon sem kell az itteni allampolgaroknak elviselni az idegen orszagbeliek magatartasat. Elobb tesznek ki egy kulfoldit a lakasbol, ha annak viselkedese elfogadhatatlan, mint egy helybelit/allampolgart. 

Attol nem kell tartani, hogy a kormany propagandaja miatt benneteket fognak megbelyegezni, mert a munkaltatokat nem a kormanyotok erdekli, sot a helybeli embereket sem (tesznek a magyar politikara magasrol), sokkal inkabb ti magatok tehettek a magyarok megitelese erdekeben a munkatokkal, alkalmazkodasotokkal, hozzaallasotokkal, viselkedesetekkel.

Azt soha ne felejtsetek el, hogy nem az itteniek kertek, hogy gyere ide, hanem te akartal kijonni es neked kell alkalmazkodni hozzajuk, nem nekik hozzad. Ne vard, hogy "befogadjanak", ha te nem teszel annak erdekeben.


Vendég

#109

2015-06-30 10:12

Gartulálok!

Már Debrecenben, Vámosszabadin, Győrben törnek-zúznak a kedves menekültek, a déli határ közelében pedig fosztogatnak, csoportosan mennek be a kertekbe, tanyákra és zabálják le a termést, amiért más dolgozott.  Igaz, nem konzultáció kéne, hanem aki nem képes alkalmazkodni, azonnal visszaküldeni! 

sese
Vendég

#110 Mindenkinek kellene egy ideig külföldön élnie,jót tenne a szemléletének

2015-06-30 16:10

#79:

 A jövö generációja, mellesleg orbanrahel fanklub, hetekkel ezelött még minden kormányellenes tüntetöt megfigyelni akaró szervezet. Mit is keresnek maguk itt ebben a peticióban? Olyanok, mint az ötvenes évekbeli munkáslevelezök.

Egyebekben fertelmesen tudatlanok.

Több ezer kilométer után is mnden kerítés átmászható és akadály megkerülhetö.


Vendég

#111

2015-10-07 07:35

Mert igaz és 2010 ota elvesztettem a hazàmat, nem ismerek rà.