Együtt a Budai Campusért!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Együtt a Budai Campusért! petíció automatikusan generált fórumtémája

Andy Mage

#476 Re: Re: Re: Corvinus bukása

2015-06-04 19:53

#464: Péleusz Nyelviskola - Re: Re: Corvinus bukása 

 Nem tudom i vagy. A nyelviskoláról sosem hallottam.

Nyelvvizsgabotrányok pedig szinte tízévente vannak.

Amúgy elég jelentős baromság a diplomát nyelvvizsgához kötni. Nyelvvizsgához és nem nyelvtudáshoz. Dolgoztam Angliában olyannal, akinek volt nyelvvizsgája. Kb. negyed óra alatt eladtam volna rabszolgának.

Állásinterjún sokkal több értelme van az aktív nyelvtudásnak.

S igen, mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Amúgy tivornyázik a kedves felmenőd. Tudod, hogy anno a '80-as évekkben hol rendeztek tényleges tivornyákat arrafele? Nem a KEK-en, hanem a Bibóban. Mert ott a párttitkár apukák kimentették az ifjakat.

De tegyük fel, hogy tényleg szórakoznak hétvégén. Inkább szórakozzanak, mintsem olyan besavanyodott hatökrök legyenek, mint kendék.

Ha nyelviskolaként erre futja, akkor jobb is ha tönkre mennek. De nem a botrányok miatt, hanem a botrányos diákellenességük miatt


Vendég

#477

2015-06-05 07:27

Az Arborétum és a csatlakozó történelmi értékű ingatlan köztulajdon kell maradjon, az egyetem fejlesztésében és gondozásában jó kezekben van.

Vendég

#478

2015-06-07 10:32

Mert egy nagyon fontos egyetemrol van szo, komoly szakmai hatterrel es multtal, rengeteg diak es tanar munkahelye, szinte otthona, es nem szabad hagyni befektetesi mohosag miatt megszuntessek.

Vendég

#479

2015-06-07 18:18

Mert a határtalan pofátlanságból és kapzsiságból elég.
Az ingatlan megszerzése miatt a Szabolcs utcai kórház szellem tanya lett, úgy mint az Elmegyógyintézet. Nem beszélek az Vi. kerületi Andárssy út 83-85 számú épületben történt mérhetetlen pusztításról, ami mára a tűz martalékává vált, a lakók oda soha nem fognak visszaköltözni vagy nem azok akik feje fölött leégett a ház.

Vendég

#480

2015-06-07 20:14

Mert az egyetemek szétverése a jövő szétverését jelenti, ami ellen tiltakozni kell.


Vendég

#481 Re: Corvinus bukása

2015-06-08 09:44

#457: Péleusz Nyelviskola - Corvinus bukása 

 ?????????????????????????????????


Vendég

#482

2015-06-08 09:53

A BCE Kertészettudományi karára frissen felvételizettként fontosnak érzem, hogy reménybeli felsőoktatási intézményem továbbra is a már megszokott magas színvonalú oktatást tudjon számomra illetve jelenlegi és jövendő hallgatói számára biztosítani.

Egres Béla

#483 Feljelentés

2015-06-08 10:18

Mivel ez jelenleg az egyik legnépszerűbb oldal itt a peticiok.com oldalon és a Corvinus diákjai is benne vannak a lázadó diákmozgalmakban ezért ide is kitesszük levelünket.

Az alábbi levelet a Szabad Oktatást csoportnak címeztük:

"Tisztelt Szabad Oktatást csoport!

Mivel Önök és társszervezeteik is részt vesznek a kormány új bevándorlással kapcsolatos politikájának kritikájában ezért levélben figyelmeztetem Önöket és társszervezeteiket a Hallgatói Hálózatot, Középiskolások Hálózatát, hogy a plakátrongálások miatt feljelentéssel kívánunk élni Önök és társszervezeteik ellen.
Pécsen is elkezdődött a plakátok megrongálása. Az aktivisták az esti és hajnali órákban tevékenykednek. Mindenféle korábbi sajtó híreszteléssel ellentétben egyesületünk létezik és aktív.
A napokban megtesszük a szükséges feljelentést a Szabad Oktatást csoport, a Hallgatói Hálózat, a Középiskolai Hálózat és társszervezeteik ellen!

Tisztelettel az Elnökség
Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület Elnökség -A tiszta és demokratikus Magyarországért!
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2." 

A peticiok.com oldalon működő Provokátor figyelőn is megosztottuk!


Vendég

#484 Re: Feljelentés

2015-06-08 23:17

#483: Egres Béla - Feljelentés 

 21 században hogyan  lehet valaki ennyire sötét, járt iskolába?- minek ?nincsen anyja apja ? értékek?

egy középkori uram-bátyám rendszer visza állitásában segédkezik ,

t jövő generációja :a polgárháború nem játék ...

szégyen

kivánom hogy széphosszú öregkort a segitségével lebutitott, hazai orvosok mellett élvezze

Mivel ez jelenleg az egyik legnépszerűbb oldal - ? és akkor joga van be trollkodni- ?

ha finomat esznek meg beleszarni? 


Vendég

#485 Re: Feljelentés

2015-06-09 06:36

#483: Egres Béla - Feljelentés 

 Tisztelt Egres Béla!

Milyen plakát rongálás?
Tapasztalatom: Az egyetemen eddig egyszer sem láttam se plakát sem pedig kisebb hirdetések rongálását.
Hol vannak az önök plakátai ami miatt ide is írt?
A Corvinusra járok és lázadó diákmozgalmakról még nem hallottam 3 év alatt. :D

Egy tanár

#486 ELTE-ÁJK

2015-06-10 11:58

Ezt most kapttam a neten!  Nem tudom, hogy mi, de arra következtetek, hogy az Állam és Jogtudományi kar csak az új Közszolgálati egyetemen lesz majd a jövőben- mindenhol máshol meg fog szűnni! 

 

 

 

ELTE-PPK

#487 Re: ELTE-ÁJK

2015-06-10 12:41

#486: Egy tanár - ELTE-ÁJK 

Ezt tegnap már megosztották a facebook oldalamon! Kérdés, hogy valódi e vagy csak egy újabb médihekk mint a Corvinus levél
Már egy jó hónapja téma, hogy az ELTE több kara is össze lesz költöztetve. Marad a Múzeum körút és Lágymányos.
Állítólag az ÁJK be lesz olvasztva a Nemzeti Közszolgálati Egyetembe. A PPK a Múzeum körútra fog költözni és közös kart fogunk alkotni a TOK, a TÁTK és a Bárczyval! -persze a Corvinusos hír kapcsán ezt is cáfolták és azóta több hír erről nem jelent meg.
Ezt a levelet olvasva arra következtetek, hogy a háttérben mennek az szervezkedések amiről a nyilvánosság nem is tudhat- már ha tényleg valódi ez a levél!!!!!!!!!
Viszont indulni fog nálunk egy új sportszak  túravezető animátor néven mint BA képzésre épülő két éves kiegészítő képzés. Valami Egres Béla lesz a tanszékvezető és az egyik gyakorlati oktató. Hogy ki ez a mókus nem tudom, de a személyi anyaga két hete lett kitatva. Hivatalosan szeptember elsejével fog bemutatkozni. Még a kar honlapjára sincs feltöltve, sőt pár napja egy körlevél is jött, hogy nem beszélhetünk róla a szeptemberi kezdés előtt!  (????????????)
Vannak furcsa dolgok..........


Egy tanár az Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézettől  (ELTE-PPK)


Vendég

#488 Re: Re: ELTE-ÁJK

2015-06-10 16:40

#487: ELTE-PPK - Re: ELTE-ÁJK 

Provokatőrök és futóbolondok blogja lett ez a petíció? Mert ugyan nézze már meg valaki a gugliban, hogy mi található ott az Egres Béláról!... Egy horror.

 


Vendég

#489 Re: Re: ELTE-ÁJK

2015-06-10 17:18

#487: ELTE-PPK - Re: ELTE-ÁJK 

 Ezt a levelet most valószínűleg az Egres Béla nevű médiahekk hamisította. Vagy a nevében eljáró hekkek vagy médiumok.

Sajnálom azt a több ezer Fidesz-szavazót, akit ezzel a petícióval jól csőbe húztak, mocskos célokkal... Immár nem tudni meg, hogy kik. AZOK, vagy az ELLENBEN AMAZOK. - És sajnálom az egyetemeket. Az egész szétcsesződő magyar felsőoktatást. A kipusztulásra ítélt magyar kultúrát.

Nem Ha-Ha. És nem is kacc-kacc... Halálos.

Gábor.Seressy

#490 Re: Re: Re: ELTE-ÁJK

2015-06-11 07:01

#489: - Re: Re: ELTE-ÁJK 

 Ez lehet, hogy egy valódi nyilatkozat! Kedd óta többen is megosztották és eddig senki sem cáfolta-ellentétben a Corvinus levéllel amit már aznap cáfoltak másnap már feljelentést is tettek! 

Teljesen logikus- az állandóan farkast kiáltó juhász esete.
Kiszivárogtatnak néhány rémhírt, el is kapnak néhány "lázadót" ezzel is hiteltelenítve tevékenységüket és a sokadik iylen esetre már oda sem figyelünk. 
Egres Béláról sokfelé sokmindent lehet olvasni és hallani! Viszont akik nem ismerik könnyedén mondanak róla sokmindent. 
Akik jól ismerik tudják, hogy közel áll a tűzhöz! Ő tipikusan egy olyan ember aki szélsőségesnek és bohócnak tünteti fel magát. Egy darabig odafigyelnek rá, aztán nevetnek rajta- a végén már észre sem veszik. Aztán nézünk a nagy boci szemeinkkel, hogy milyen magasra is jutott és a mi életünket irányítja.
Most érettségi és vizsgaidőszak, utána nyár és buli szezon, szeptemberben meg vár minket a meglepetés, de akkor már késő lesz cselekedni.

Ami a diákmozgalmakat illeti és ezt az országot én már feladtama  reményt. Nekem kezemben van a diplomám és már Ausztriában dolgozom ötszörös bérért! Kocsi kégli nyaraló minden együtt van. Sokáig kitartottam otthon, szinte az összes tüntetésre elmentem. A netadó ellenire külön szabit vettem ki (beáldozva a karácsonyt) és haza mentem! 
-felesleges volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idekinn ennél lényegesen kevesebbért is utcára mentek már milliók, buktak kormányok és kerültek börtönbe-utána meg családostúl az utcára magas rangú politikusok-miniszterek. 
-de tőletek keletebbre is már ez a helyzet.

Egy valamit leszögeznék. Itt és tőlünk nyugatabbra lassan kiteszik a megtelt táblát- nem mondják, de ez lesz- főleg azok után ahogyan a menekült kérdéssel foglalkozik az adótokból élő kormányotok. 
Jól élvezzétek ki ezt a nyarat-bulizzatok sokat mert szeptembertől lehet se egyetem, se munka nem lesz számotokra, ide meg már nem jöhettek!
Vagy kimehettek az utcára, utakat hidakat zárhattok le, Parlamentet körbe foghatjátok! Nyár van-meleg van éjjel sem fogtok fázni és a vizsgaidőszak után két hónapig tanulnotok sem kell. Ti tudjátok, hogy most nyáron mi lesz a fontosabb! De ha nektek jó a rabszolgasors akkor rajta csak utána ne panaszkodjatok! 


Vendég

#491

2015-06-11 09:38

"Provokatőrök és futóbolondok blogja lett ez a petíció?" - Még kérdés?


Vendég

#492

2015-06-16 12:35

Itt már semmi se szent? Se a tudomány terén elért sikerek, se az évtizedeken kiharcolt általános elismerés, se a megfelelő, magas szintű oktatást biztosító körülmények nem számítanak?
Kik és milyen érdekek vezérlik a rombolókat? Mert egyértelmű rombolásról van szó!
Fekete Sámuel

#493 Szerintem ez egy undorító libsiképző

2015-06-16 16:47

és ezért az volna a legjobb, ha nem is beolvasztanák, hanem csak simán megszüntetnék.

Fekete Sámuel

#494 Re:

2015-06-16 16:49

#492: -  

 Egyszerű. Egy halom pénzbe kerültök, és masszívan átpolitizált a képzésetek.

 

Aki diplomás ballibsi akar lenni, az menjen a Rabbiképzőre vagy a CEU-ba.

Fekete Sámuel

#495 Re: Re: Re: Re: ELTE-ÁJK

2015-06-16 16:53

#490: Gábor.Seressy - Re: Re: Re: ELTE-ÁJK 

 Na persze, a netadós tüntetéseken még itt voltál, aztán egy év alatt házat vettél a sógoréknál :-)

Azt, hogy szarfaszok a közgázosok, azt mindig tudtam, de ez a nagyzoló hazudozás inkább az alsóbb néposztályokra jellemző. :-)


Vendég

#496

2015-06-17 17:01

Mert nem értek egyet semmilyen egyetem bezárásával.

Vendég

#497

2015-06-17 18:28

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Budai Campus megmaradását fontosnak tartom.

Vendég

#498

2015-06-17 18:49

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Budai Campus megmaradása fontos.Mindhárom Kar a budai campuson egyedi oktatási feladatot lát el.Az Arborétum természetvédelmi terület és oktatási feladatok valamint gyakorlatok helye.

Vendég

#499

2015-06-17 19:10

Az országban egyedülálló oktatási feladatot lát el mindhárom kara a budai campusnak.A Kertészeti Egyetem nemcsak a kertészmérnök hanem a kerttervezés és tájépítész szakokkal egyedi.Az Élelmiszertudományi Kar az élelmiszeripari mérnökképzés és a biomérnökképzés mellett a SOTE -val közös táplálkozástudományi szakot is oktatja.Fontos a karok Phd képzése a Doktori iskolák működése.

Vendég

#500 Re: Feljelentés

2015-06-21 20:23

#483: Egres Béla - Feljelentés 

 Egres Béla közismert megélhetési feljelentő, de már az előző peticiókhoz beírt kamú levelei okán tudjuk, hogy nem valós ez sem, nem Egres Béla írta és a kétes csoportjának sincs köze hozzá. És előbb vagy utóbb maga lesz feljelentve, bárki is legyen.