Igazságot, jogot az állatoknak!

Igazságot, jogot az állatoknak! / Közlemények / A hozzászólásokban szíveskedjenek mellőzni a személyes sértegetéseket! / Hozzászólások

Egy állatbarát
Vendég

#1

2015-02-08 21:12

Soha nem fogom elfelejteni a látványt: 2001. nyarán Amszterdam utcáin sétálva egy járdára zuhant vérző galambot vettünk észre. Velünk együtt két fiatal lány is odaérkezett. A lányok egyike teljesen természetes mozdulatokkal vette fel a sérült állatot, tenyerében tartva megsimogatta és továbbsiettek galambbal.
Vajon hányszor 14 évre lesz szükség hazánkban, hogy ez megvalósuljon?


Vendég

#2

2015-02-09 08:12

Figyelve a fórumot, Ön nagyon etikátlanul törölget és mindenkit sérteget, aki jogos kritikát, észrevételt, vagy kérdést fogalmaz meg. Komolytalan az egész!
Lívia Molnár
A petíció szerzője

#3 Re:

2015-02-09 20:37

#2: -  

 Tévedés! Én kizárólag a kifejezetten sértegető, eleve sértő szándékú hozzászólásokat töröltem! Az csak természetes, hogy ha az ember alaptalan bántással, lejárató szándékú, esetenként trágár sértéssel szembesül, akkor nem dícsérni, hanem visszasérteni igyekszik az illetőt! Ezeket az aljas támadásokat azoktól kaptam, akiknek a JOGTALAN ÉS TISZTESSÉGTELEN érdekeit vagy hajlamait sérti ez a petíció. Nyilván Ön is ezekhez tartozik, ha ezeket védi!

Nick

#4 Re: Re:

2015-02-10 07:10

#3: Lívia Molnár - Re:  

 Elejétől olvasom a fórumot, botrányos a moderáció! Önnek simán fáj a jogos kritika.

Balla Timi

#5

2015-02-14 10:55

Először is,a nevem Balla Timea,Debreceni születesű,de most mar lassan 3 eve Nemeto.-ban elo ÁLLATBARÁT vagyok.Két cicam van,es lassan 4 honapja egy talalt,sima hetköznapi  galambom,aki hala Molnar Livia hozzaerto,es szakszerű tanacsainak,lassan meggyógyúl es szabadon engedhető.Először bennem is voltak fenntartasok a galambokkal kapcsolatban,de eszembe sem jutott,hogy ne hozzam haza es ne segitsek! Miota itt van,ra kellett,hogy döbbenjek,mennyi tevhit van ezekről a madarakrol!Hihetetlenül okosak!Nem kaptam el semmilyen betegseget! Egyszerűen csodalatos! Es nem erdekel,hogy nem postagalamb,nem versenygalamb,nem egy fekete rigó,nem egy sas.A legtöbb embernek egy sima varosi galamb,nekem egy csodalatos előleny!Nincs különbseg elet es elet között! Ha mi emberek gondoljuk magunkat az evolúció csucsanak,akkor tiszteletben kellene tartanunk minden eletformat!Szamomra mindegy kutya,macska,vereb,galamb,mindegy,ha latom bajban van,beteg,segitek! Ezert vagyok EMBER!A szüleim nagyon szegeny es nem tanult emberek,mint egyesek itt is ,akik osztjak azt eszt,de nekem ezt tanitottak.Tehat ez még csak nem is iskola kérdése. Pusztan empatia es tisztelet.Most ugyan szepen fogalmaztam,de ez a sok mocskolodas es sok kegyetlenseg,ami folyik az allatokkal,kiboritja a bilit nalam! Az tuti ha pasi lennek,leosztanek jo par embernek,jo par pofont! Es amig sok ember itt kritizalja Molnar Livia,es mas oldalakon mas alkatvedőket,mert ismerek egy parat,azt az energiat es időt fordithatnak ertelmes dolgokra is. Imadom a galambom,es ha latok egy beteget,ujra befogadom! Örulok,hogy mrgismerhettem Molnar Liviat,ezt a csodalatos embert! Es magasrol tojok azokra,akik ellene vannak! Nincs különbseg elet es elet kozott! 


Vendég

#6 Re:

2015-02-14 18:25

#5: Balla Timi -  

Minden elismerésem! Valóban nincs különbség élet és élet között!! Nem játszhatunk Istent.

Elkeserítő számomra, hogy akikvédik az állatokat azokat támadás éri és büntetés is / pl: önkormányzat büntet, ha ebadót nem fizetünk/, de az állatkínzók megússzák büntetés nélkül!!! Sajnos nagyon - nagyon messze vagyunk attól, amit civilizációnak neveznek állattartás szempontjából! /is/ 

Magdi

#7 Re:

2015-02-14 21:27

#5: Balla Timi -  

Nagyon egyetértek Veled Timi!!!  Bárcsak minden ember így gondolkodna!!

 

 

 

 

 

 

 


Vendég

#8

2015-02-16 09:44

Hölgyem! Itt egyetlen dolog derült ki: Önnek fingja sincs sem a háziállatok helyéről és szerepéről, sem az állatokkal kapcsolatos alapfogalmakról, sem a természetvédelemről. Nem kell lejáratni, megteszi ezt saját maga, amilyen elánnal bizonygatja a hatalmas tudatlanságát. A stílusa finoman szólva fennhéjázó, modortalan és elítélendő.

Vendég

#9 Re: Re:

2015-02-16 09:45

#3: Lívia Molnár - Re:  

 Ön téved! Leginkább a hozzáértő és egyet nem értő hozzászólásokat törölte, ami nem éppen etikus és nem vet jó fényt sem Önre, sem a petícióra.

állatvédő :)

#10 Re:

2015-02-17 14:34

#8: -  

 Ön szerint hol van az állatok helye?  A tányérján ? És mi a szerepük? Az ön önimádatának kielégítése? Alapfogalmak? természetvédelem? Mit zagyvál itt össze? Az ön hozzászólása semmi konkrétum csak közönséges sértegetés, így ön járatta magát le. Ja nem, is hiszen nincsen neve.

Jó, akkor nekem sincs.

 

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#11

2015-02-18 19:45

Nem hiszem, hogy tévedek: a stílusából ítélve a 8. sz hozzászóló egy gyűlölködő, irigy vén boszorkány,  aki személyes ellenségem, mert borzasztóan okosnak hiszi magát, de valójában egyetlen épkézláb érve sincs, emiatt a vitában mindig alulmarad és elkezd sértegetni meg hazudozni. Itt az első hozzászólások közt is ezt próbálta eljátszani: annak idején is eljött a Columba oldalra a "parlagi galamb" diszkriminatív megjelölés MELLETT kardoskodni és engem sértegetni, míg ki nem tiltottam. Persze, hogy itt is megpróbálta eljátszani ugyanezt. De csakúgy folyik belőle az alaptalan sértegetés meg hazudozás! Szó szerint őrá illik, az ő hülyeségét tanúsítja ez az idézet: "Önnek fingja sincs sem a háziállatok helyéről és szerepéről, sem az állatokkal kapcsolatos alapfogalmakról, sem a természetvédelemről. Nem kell lejáratni, megteszi ezt saját maga, amilyen elánnal bizonygatja a hatalmas tudatlanságát." Nohát én szó szerint ezt üzenem neki, igen jól jellemezte a saját tudatlanságát, irigységét irántam, fennhéjázását, az állatok és emberek iránti érzéketlenségét (nemcsak az utcai galambokkal szemben diszkriminatív, hanem emberekkel szemben is, cigányozni is imád!), szóval pszichiátriai eset.

 Nem a hozzáértő, hanem a hozzá nem értő, eleve ellenséges és sértő, állat-fajgyűlölő hozzászólásokat töröltem. Nincs mit csodálkozni egyesek ellenkezésén, hiszen a galambirtók (galambbefogók meg akik erre nekik megbízást adnak, meg a solymászok, akik nem átallnak ilyen módon olcsó "tréningállatot" meg nem biztonságos takarmányt beszerezni a kedvencüknek) piszkos anyagi érdekeit sértem, no meg személyes ellenségem irigységét, alantas bosszúvágyát is felkeltettem... Nyilvánvaló, hogy az állatkínzók meg a velük "a cél szentesíti az eszközt" alapján egyetértők ellenségnek tekintenek és lejáratni igyekeznek, és világos, hogy én meg nem hagyom. Aki bármit mond, csakis egyetértő válaszokkal találkozik, az bizonyos, hogy nem is mondott semmi lényegeset, jobbítót, előre vivőt.  Ha változást, jobb, tisztességesebb világot akarunk magunk körül, akkor azért keményen meg kell harcolni!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#12

2015-02-19 14:33

A mai napon, 19-én délután néhány önmagából kivetkőzött galamb-utáló, állatgyűlölő huligán elkezdte a hozzászólások lehetőségét egymás üzenőfalának használni, miközben zúdították ránk a sértegetéseket és trágárságokat. Emiatt a további hozzászólásokat leállítottam.

Virág

#13

2015-02-24 15:18

Azt gondolom, az a jó hozzáállás az egészhez, ha a sértegető egyedeket negligálja az ember. A petíció témája az igazán fontos dolog. Az, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez nem tetszik, azt nagy ívben sajnálom. Olyan világban szeretnék élni, ahol az erőszak minimális, és ember-állat jól megfér egymás mellett, és nem kell azon agyalnom, hogy a tíz hónapos gyerekem mit kap örökségül.

A lényeg, hogy a kínzás szűnjön meg tolerált cselekvésnek lenni. Alap, hogy aki meg tud ölni egy állatot/ vagy meg tudja kínozni, az egy emberrel is simán megtenné.

Minden állatkínzónak ajánlom, gondolja végig, hogy valaki elkapja a gyerekét, vagy az anyját, bátyját, vagy akárkiét, és mondjuk kettévágja, vagy elvágja a torkát,  és utána egy kampóra akasztva kivérezteti.

 

Balla Timi

#14

2015-02-27 20:03

Mennyi rohadt tetű,magat embernek gondolo fereg ir ide! Kedves Livia!Csak tamogatni tudlak mindenben! Egyre jobban tisztellek! Kitartas ehhez a sok baromhoz! Olvasni sincs türelmem a hülyesegeiket!Szamomra Te vagy a követendő pelda!


Vendég

#15

2021-03-09 13:19

5 csillagból kettőt adok.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...