Legyen Kötelező a nem tenyésztésre szánt kutya Ivartalanítása támogatással!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Tárgy
Kár, pedig pont az ivartalanítással lehet kiküszöbölni sok, nagy fájdalommal járó betegséget, amitől kedvencünket megkímélhetjük!
Szerintem tobb kommentar nem is kell... :-\
Re: Re: Tárgy
Mert te megmondod az evolúciónak a magadét. Az ilyeneket kéne ivartalanítani mert úgy néz ki hogy a modern világban Darvin törvényei gyengülni látszanak.
Aláírom, naponta látom a sok szenvedő ártatlan állatot, szaporulatot, kínhalált. Én is ivartalanítással kezdtem, nem bántam meg, makkegészséges, könnyen kezelhető a kutyám.Az illegális szaporítókat és a házi szapiorítást fel kell számolni!!!
Re: Re:
Ja és jó pénzért eladja őket, na ez az undorító, Te viszont normálisan ákllsz hozzá.
Re:
Ez igaz, de állatot tartani nem kötelező.Aki a kedvezményes akciós ivartalanítási összeget sem tudja kifizetni, az hogy vesz minőségi élelmet a kutyának, mi lesz ha beteg lesz????
Re: Re: Re:
Így ihgaz anyám kutyája nem ivartalanított egész nap plüssállaton gyakorol, sétán csak szenved.
Ekkora hülyéyeséget rég olvastam az ismerőseim ivaros kutyáinak nagy rész emlő, méh és hererákban halt meg.Csak az ivartalanítás véd ezektől a betegségektől!
Re: human
Békénhagyás, kidobás , felesleges szaporulat miatt több ezer kutya hal meg keserves kínok közt, te szerencsétlen!
Bar nem az eredeti valasziro vagyok, mivel megint fellangolt a tema, belefutottam a kerdesedbe.
Ime:
Goldenes kutatasok:
Neutering Dogs: Effects on Joint Disorders and Cancers in Golden Retrievers
Long-Term Health Effects of Neutering Dogs: Comparison of Labrador Retrievers with Golden Retrievers
Vizslas kutatas:
Evaluation of the risk and age of onset of cancer and behavioral disorders in gonadectomized Vizslas
| This discussion has been closed. |
A cicák és kutyusok nem várt szaporulata a menhelyeken és a gyepmesteri telepeken landol. Ki lehetne futtatni pár év alatt, hogy ne legyen nem várt szaporulat, így nem lennének tele a menhelyek, de ehhez anyagi támogatás kell. A munkanélküliek és az idős emberek a havi juttatásból nem tudják állni az ivartalanítás költségét, így a kormánynak az önkormányzatok felé kell(ene) forrásokat biztosítani. Néhány év alatt sokkal kevesebb költséggel lehetne telepeket működtetni, de ehhez mindenképp muszáj lépni.