Legyen Kötelező a nem tenyésztésre szánt kutya Ivartalanítása támogatással!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
Nem mondod? És erre egyedül jöttél rá, vagy valaki segített? Én az utóbbira tippelek.
Re:
Nekem 2 tenyésztötöl vásárolt,törzskönyves mopszom van.Mind2fiú. Az egyiket már tavaly ivartalanitásra vittem a másik picikémet nov.végén mütik.Hiszem,hogy kötelességem gondoskodni arról,hogy ne legyen felesleges szaporulat,mert a tenyésztés a MEOE-nél bejegyzett tenyésztök dolga. Ezzel szemben az utcánkban van egy nö akinek szaporitotol vásárolt mopsza van ( ami szegénykén látszik is) és minden további nélkül fedez az amúgy nem kifogástalan kanjával.Szerinte majd ezek szerelembabák lesznek. Na ettöl forr az agyvizem....
Re: Tárgy
Nem értek egyet, mert a tenyésztésre alkalmatlan kutyákat kellene ivartalanítani, és a tenyésztők kutyáit megszűrni. Aki felelősen képes tartani kutyáját, és nem szaporítja, az hagy dönthesse már el, hogy mikor ivartalanítja/esetleg ő nem szeretné megműttetni egészséges kutyáját.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bárcsak...Írja alá minden felelősen gondolkodó ember. A nem kimondottan kutyabarátok érdeke is ez,ha belegondolunk, szóval, ők is írják csak alá nyugodt szívvel. Csak végre lenne már valami. Én mindenkit csak ivartalanítva adok örökbe, másképp ennek nincs értelme!
Szerintem is, kotelezo kellene legyen!!
Szerintem ez igazán fontos lenne, a kidobott kutyák számának csökkentése miatt!
| This discussion has been closed. |