A valóságshowk betiltása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A valóságshowk betiltása petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-11-21 22:24

Én is indítottam egy ilyen petíciót.

http://www.peticiok.com/legyen_a_valovilag_betiltva

De aláírtam azért ezt is! :)

punisher

#2 Re:

2014-11-23 11:51

#1: -  

 Mert egy igazi gyökér vagy bazd meg!  Szerinted ez a legnagyobb probléma ma kicsiny hazánkban???

BAZD MEG ne kapcsolj oda te faszparaszt.


Vendég

#3

2014-11-23 13:03

Éljen a valóság, le a sóval!

Vendég

#4 Re: Re:

2014-11-23 14:22

#2: punisher - Re:  

 Először is, az öreganyád p*csáját, Te gyökér!

Másodszor: "BAZD MEG ne kapcsolj oda te faszparaszt." Igen?! És akkor hova kapcsoljunk??! Mindenhol pocsék műsorokat adnak. Miért a kultúráltan szórakozni akaró ember hunyászkodjon meg azzal, hogy elkapcsol máshova, csak azért mert a hozzád hasonló igénytelen, primitív és agymosott emberek örömüket lelik abban, hogy jól szórakoznak egy ilyen ValóVilág nevű okádékon? 

Tény, hogy nem ez a legnagyobb probléma ebben az országban. De meg lehet figyelni majd pár év múlva a ValóVilágon felnőtt generációt. Nem kellene tudatosan hülyíteni a népet. A média pedig kiváló manipuláló eszköz. Ezek a valóságshow-k igen is ártalmasak.

jajj

#5 Re: Re:

2014-11-24 10:18

#2: punisher - Re:  

 "Szerinted ez a legnagyobb probléma ma kicsiny hazánkban???" Szerintem a legnagyobb probléma az országban az ilyen emberek mint te!!!!!!


Vendég

#6

2014-11-24 10:27

káros és igen rossz az üzenete a fiatalok felé, hogy így, minden tudás és teljesítmény nélkül lehetnek celebek, ami önmagában is romboló
ééééén

#7 nem értelek......!

2014-11-27 12:11

Én nem akarom,hogy betiltsák! Nézem! Már az agyatokra megy a petíció őrület!Csak kérdem: Nektek hány csatornátok van? csak kérdem: ki tart fegyvert a fejetekhez ,hogy nézzétek? basszus!!!! hát kapcsolj át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja az meg a másik,hogy minek is írok ide felháborodva? Szerintetek miért indítják újra és újra? Talán mert akkora a nézettsége?Te is nézed,különben honnan tudnád ,hogy utálod?


Vendég

#8 Re: nem értelek......!

2014-11-27 18:48

#7: ééééén - nem értelek......! 

 "Nektek hány csatornátok van? csak kérdem: ki tart fegyvert a fejetekhez ,hogy nézzétek? basszus!!!! hát kapcsolj át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja az meg a másik,hogy minek is írok ide felháborodva? Szerintetek miért indítják újra és újra? Talán mert akkora a nézettsége?Te is nézed,különben honnan tudnád ,hogy utálod?"

 

Először is, neked is a k*rva anyádat! Másodszor, ezt a "kapcsolj máshová" dumát be lehetne most már baromira fejezni. Miért kapcsoljunk át?! Szóval akkor mi már ne is nézzünk tv-t, csak mert a hozzád hasonló primitív faszjankók, jót akarnak szórakozni ezen a hányadékon? 

Hogy miért indítják újra és újra? Azért, mert a hozzád hasonló barmok megnézik ezt a szart és így az adott kereskedelmi csatornának nő a bevétele. 

Miért ekkora a nézettsége? Mert az emberek hozzád hasonlóan kíváncsiak a primitív baromkodásra, valamint az előző szériák kellően átmosták a nézők agyát. 

Hogy honnan tudjuk, hogy utáljuk? Onnan Te gyökér, hogy csapból is ez folyik, a médiában nyakra-faszra ezt nyomatják, legyen az tv, internet, újság...akármi. Egyszóval nem lehet elkerülni. 

Ha neked tetszik az, hogy valakiből celeb lesz, tehetség nélkül, (mert azért valljuk be a pöcspörgetéshez nem kell sem ész, sem tehetség), valamint az, hogy buzik, kurvák, hímringyók és paprikajancsik bőgnek, röhögnek, basznak, buliznak, ordibálnak, veszekednek hónapokig, akkor Te is csak egy szar vagy.