André Goodfriend legyen nagykövet
A petíció célja
Valoban nem a mi dolgunk kijelölni a nagykövetet,de ilyen embert örömmel támogatok,névvel,cimmel!! Minden tiszteletem az övé azért a munkáért,amit itt végez egy gátlástalan vezetésel szemben! Neki csak köszönhet az országom,hogy felnyitotta sok ember szemét.Tisztelettel: Takács Ferencné
Ő tényleg lassan ennek a népnek az egyetlen barátja
Soha sem gondoltam, hogy ezt a petíciót figyelembe veszik akár a döntés előkészítésben is.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Nem a megfelel? topicba került, és csak "vendég"-ként vagyok feltüntetve.
Magam is úgy gondolom, hogy a jelen petíció tulajdonképpen egy online szimpátia-tüntetés Mr. Goodfriend mellett, és ezzel szeretnénk kifejezni rorknszenvünket amerikai barátaink felé. Különben attól fögg, honnan érkeztek a krtitkák. Ha ezek pusztán fideszes beszólogatások ügyet se vess rá! A fideszes beszólóknak nyilvánvalóan az fáj, hogy Mr. Goodfriend éppen az ő eddigi "áldásos" tevékenységüket illette a lehető legkeményebb, de annál kulturáltabb bírálatokkal.
Rogán Antalnak sem dolga, hogy kijelölje, kit nevezzen ki nagykövetnek az Amerikai Egyesült Államok.
Szerintem minden aláíró tisztában van azzal, hogy nem a mi dolgunk kinevezni a nagykövetet, de a peticióval tiszteletünket, elismerésünket és nagyrabecsülésünket akartuk kifejezni Mr. Goodfriend úr felé, aki igazi diplomata módjára kezelte az eseményeket egy bunkó, modortalan kormánnyal szemben.
Re: Re:
Nem tudom, itt hogy kell "lájkolni", de én is pontosan ezt gondolom.
Sajnos hivatalosan valóban nem a mi dolgunk az új nagykövet kijelölése, de talán figyelnek a véleményünkre, ha elegen vagyunk. Amerikában talán...
Már unom az Elittárs reklámot!
ENNYI.
LABDÁS KÁROLYNÉ