André Goodfriend legyen persona non grata Magyarországon!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nemnem.
Jobb ötletem van.
Ne távozzon az országból. Kérem a hatóságot ezt az illetőt, és azokat, akik együttműködnek vele, így a dk, együtt, liberális pártoknak nevezett bandák tagjai is vezessék elő, és a lehető legkeményebb büntetésben részesítsék. Ez Nemzetbiztonsági kérdés, így nem egyszerű börtön, hanem fegyház büntetést kérek számukra. Mitöbb ha lehetséges, akkor életfogytiglant! Köszönöm.
Az előttem hozzászólokkal maxszimálisan egyetértek!!!
Kaptunk egy visszajelzést
"Attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye" attól, hogy Goodfriend megmutatta, valami nincs rendben Magyarországon, még nem ő az oka a kialakult helyzetnek...
Haza kell küldeni,már egy országot háboruba sodort a pofázásaival,mi nem akarunk háborut!!!!
Re: Kaptunk egy visszajelzést
#6: Magyar senki - Kaptunk egy visszajelzést
rád illik a nikneved..bocs
*
Akkor lesz magyarul a névsorrend, ha fordítva írjátok a család- és keresztnevet!
Utólag is ki lehet javítani az aláírásod sorában a SZERKESZTÉS alatt felcserélve a két rublikában.
*
Haza kell küdeni . Diplomácai feladatok végzése helyett - az ország politikai stabilitásának aláásásán vitézkedik .
Re: Kaptunk egy visszajelzést
#6: Magyar senki - Kaptunk egy visszajelzést
valóban rád illik a nick név! ám én a helyedben kisbetűvel írnám!
Re: Re:KATA
#18: - Re:KATA Legyen szíves Magyarországon a Jobboldali érzelmű embereket tisztelni és nem ostobának,idiótának tartani.Legyen szíves nem beleavatkozni Magyarország belügyeibe és semmi bizonyíték nélkül vádaskodni! Legyen szíves Hazánk területéről mindnél hamarabb eltávozni,mert Ön egyértelmű,hogy csak provokálni van itt.Nem akarunk háborút! Békében szeretnénk élni ! Nekünk Magyarország a hazánk Őn csak vendég az országunkban !
| This discussion has been closed. |