Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Ideje hazatérni... / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-08-26 04:13

Magyarországból, minden lelkiismeretes ember csak menekül.
A szerelmem is, Izraelben egy gyógyszergyárban szeretne dolgozni.


Nem vagyok zsidó származású, de az tény, hogy az egész ország, majdhogynem egy fertő.. az iskolában is, legfőképppen roma származásúak terrorizáltak minket.

A Nemzetiszocialista párt is, csupán azért lett népszerűbb az utóbbi években, mert sok reményvesztett ember van, akik elfelejtik hogy mire akarnak szavazni, elfelejtik hogy nem ez a módja annak, hogy jobb világban éljünk.

Történelmet is nézve, Magyarország, mindig is egy olyan ország volt Európa közepén, ami csak bajba, háborúba meg minden "kellemes" dologba belekeveredett.
Átkozott egy hely... itt csak azok maradnak, akik azt hiszik hogy holnap felébrednek s csak egy rossz álom volt az életük.






Vendég

#2

2014-08-26 06:02

Követeljök!

Vendég

#3

2014-08-26 06:44

Shalom Budapestről!
Nagyon irigyellek!

Gedeon

Vendég

#4

2014-08-26 09:20

ISZONYAT! Ami a szörnyű, hogy a tüntetőknek nem jut eszébe, hogy a saját tetstvéreiket mészárolják le az arab testvéreik? Tehát amikor a muzulmán hit nevében 100 ezreket mészároltak le arab fundamentalisták, az nem volt baj, amikor a zsidók önvédelemből visszalőnek és valóban meghalnak ártatlan emberek, akkor már kimennek az utcára! Ez bizonyítja legjobban azt a tényt, hogy az araboknak nem számít ha önmagukat (gyerekeiket, nőket, férfiakat) irtják, csak az ha a zsidók tesznek valamit! Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy nem számít nekik az emberélet, csak az antiszemitizmusuk a fontos! Nem tudom kit gyűlölnének ha nem lenne a Földön egyetlen zsidó sem? Akkor kit találnának maguknak? A magyar fasisztáknak sem fontos, hogy az arabok mészárolnak le arabokat, nekik az ideológiájuk bizonyításához kell az, hogy fel lehessen mutatni valamit ami a saját igazukat bizonyítja, mármint, hogy a zsidók minden baj forrásai!