Forgalom korlátozás Monorierdő belterületén!

Kedves Monorierdő Lakói!

 

Biztos nagyon sok olyan utcát tudnátok felsorolni ahol az autósok úgy száguldoznak mintha a mogyoródi Hungaroringen lennének.

Sokan mindezt tapasztalat, jogosítvány, illetve az autó műszaki engedély hiányában teszik veszélyeztetve a gyerekeink és magunk testi épségét hogy az utcán parkoló autóinkról és kerítéseinkről nem is kell beszélni.

Kezdeményeztem a Sas utcában a forgalom csökkentő buckák építését.Mivel a szomszédos utcából egész nap száguldoznak a roncs autókkal jogosítvány nélkül!Sok kisgyermekes család lakik itt aki járda hiányában az úton közlekedik de sajnos nincsenek rájuk tekintettel.A szülők félnek kilépni a kapun.

Saját költségemen vettem a hideg aszfaltot, a 2 db figyelmeztető táblát ami ki is lett helyezve.Magam az embereimmel készítettem a buckákat.Az Önkormányzatnak egy forintjába nem került.A közút azt mondta megkeresésemre Nekik semmi köze hozzá tehát csinálhatom.

Az Önkormányzat mégis lebontatta a mai nappal.Tehát hurrá újra lehet száguldozni mert a rendőr ide nem jön megállítani hogy miért nem tartod be a sebességet, miért nem ismered a kresszt, miért van lejárt műszaki vagy forgalomból kivont autó az úton.

Kérem hogy aki ezt a kezdeményezést értékeli vagy akit személyesen érint mindenki írja alá ezt a petíciót.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vitéz Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook