Feltétel nélküli alapfizetést mindenkinek koronavírus idejére! Most!

DSC_0714(1).JPG

Boskovics Gábor vagyok. Vállalkozó. Közvetlenül 15 alkalmazottam van. Kávézónk 10 éve működik. Az évek során üzletünk biztosította a megélhetésünket. Átlagon felül végzett sok munkánk ellenére - köszönhetően a kötelezően fizetendő magas adóknak és járulékoknak elsősorban - nem volt lehetséges olyan tartalékokat képeznünk, amely a jelenlegi krízishelyzeten engem és csapatomat átsegítené.

Nemcsak mi vagyunk így! Ugyanebben a helyzetben van most rengeteg kisvállalkozó, művész, zenész, kreatív foglalkozású és lehetne folytatni a sort, akik az életüket maguk szervezik és tevékenységükkel színesebbé teszik ezt az országot. Emberek, akik bátrak voltak, hogy vállakozókká váljanak vagy művészetükből éljenek meg, akik sokaknak mostanáig megélhetést is biztosítottak, a csőd előtt állnak. Vannak közöttünk egyetemisták, gyereküket egyedül nevelők. Senki sem tudja ki hogyan fogja mostantlól az albérletét, folyó kiadásait, az étkezését finanszírozni!

Nekik, nekünk anyagi segítségre van szükségünk! Azonnal! És nem hitel, vagy adókedvezmény formájában! Hiszen napok alatt dől össze minden.

Magyarország nem szegény. Ha hinni lehet a hivatalos adatoknak, évek óta szárnyal a gazdaság, Magyarország utóbbi száz évének legsikeresebb tíz éve van a hátunk mögött. Az Európai Unió is milliárdokkal támogatja Magyarországot a vészhelyzetben.

Ami most segítene, az a feltétel nélküli alapfizetés! Gyorsan, bürokráciamentesen, 100.000 ft mindenkinek 6 hónapig! Ezzel megakadályozható volna sok tízezer ember szociális összeomlása, egyben megmaradna a vásárlóerő, ami a gazdaságot is életben tarthatja.

Szándékosan nem bizonyos csoport részére javaslom a megoldást, hanem mindenki számára, hiszen ahány ember, annyi történet.

Ennél jobb esély nincs, hogy gyakorlatban is tesztelhessük a feltétel nélküli alapjövedelem működését! A válságban itt rejlik a lehetőség is!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Boskovics Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...