Felszólítás a lemondásra!

Donga Árpád Zoltánné, a budapesti XV..kerület SZCSTB bizottság elnökeként, havonta195 ezer 937.forintért, emberek százainak teszi tönkre az életét. Bevallotta, hogy az önkormánzati tisztsége mellett, hat vállalkozása is van.
Felszólítom, hogy azonnal mondjon le, mert alkalmatlan erre a tisztségre! A szegény és perifériára szorult emberek életét szociális érzéketlenséggel kezeli. Nem rendelkezik a poszt betöltésére alkalmas végzetséggel! A tornatanári végzettségét abban a rendszerben szerezte, amelyet most tapos. Keresztényi alapelveket vall, de ennek önkormányzati munkájában a nyoma sem lelhető föl. Felháborító, hogy a keresztényi szeretet jegyében, szegény, nyomorba döntött embereken gúnyolódik!
Ezért a kerület szegénységbe döntött lakói nevében követelem, hogy haladéktalanul mondjon le, s azt az összeget, amelyet havonta, érdemtelenül felvett, fizesse vissza, és a pénzt osszák szét a rászorulók között