Hozzuk vissza a feliratos 2D-s filmeket a magyar mozikba!

Minden kedves mozilátogató!

Gondolom mindannyian észrevettük, hogy a magyar mozikból eltűntek a feliratos, 2D-s filmek. Jelenleg mind a cinemacity, mind a többi mozi előadásai között 3 opció elérhető: 3D OV, 2D szinkron, 3D szinkron. Személy szerint a 3D-t nem igazán támogatom, a legtöbb film esetében érezhető, hogy utólag lett ráerőszakolva, ez alól kivétel volt pl. az Avatar.

Elkeserítőnek tartom, hogy 2017-ben, Magyarországon lehetetlen a moziban 2D-s, feliratos filmet nézni (vagy akár 2D-s OV-t). Több ismerősöm is hasonlóan panaszkodik az említett helyzetről. Úgy hiszem, hogy ha megfelelő mennyiségben jelezzük a CC felé, hogy igenis lenne igény 2D-s, angol nyelvű vetítésekre, legalább 1 létesítményben (mint ami sokáig a MOM Mozi volt, ám a bezárása óta nincs új alternatíva, hiába ígérte meg az Allee mozija, hogy ők fogják átvenni ezt a szerepet).

Amennyiben egyetértesz a petíció címével, úgy kérlek írd alá Te is, mutassuk meg, hogy mekkora a magyar, angol nyelvű filmekre igényt tartó mozis közösség!