Farkaspókokat a sarkvidékre!

Mivel a farkaspókok a sarkvidékek kivételével az egész világon megtalálhatók, ezért létrehoztunk egy petíciót, ezeknek az aranyos állatoknak a sarkvidékre telepítéséért.

A farkaspókokat a földművelő ember már az ősidők óta ismeri, és igavonó állatként használta. A közhiedelmekkel ellentétben az ember legjobb barátja nem a kutya, hanem a farkaspók.
Mint ahogy a baloldali képen is jól látszik, a farkaspókok apró méretre szabott napszemüveget viselnek, látásuk megóvása érdekében.

A sarkvidékre való kitelepítés részeként biztosítani kell a kolónia számára napi háromszori meleg étkezést, és a megfelelő ruházkodási lehetőséget. Ez ügyben már több ruha és élelmiszer gyártó cég jelezte segítő szándékát, többek között:

Converse, Mayo Chix, Adidas, Fishbone, Nike, Horváth Rozi Halászlékockagyártó Kft.

 

Miután az Amerikai Egyesült Államok alelnöke bejelentette hogy a Farkaspókok Egyenjogúságáért küzdő Konföderáció javaslatát visszadobta a felsőház, így a farkaspókok rabszolgaként való tartása továbbra is legális marad, a New York államot blokád alá vevő Farkaspók Hadtest beszüntette az embargót, amikor a megadásért cserébe a Nemzeti Gárda amnesztiát ígért nekik.

Az első 300 000 000 fős farkaspók kolónia útnak indítását 2011 júniusának elején tervezzük amennyiben addig összegyűlik a 150 000 aláírás. A farkaspókoknak megfelelő klíma kialakításában a BMW autógyár segédkezik. A terraformálás várhatóan idén május közepe táján kezdődik majd meg.

A szélsőjobboldali Farkaspók Párt szóvívője szerint, ez csak egy újabb jótékonysági akciónak álcázott kísérlet a farkaspók lakosság elgettósítására, és felszólított minden pókszabású élőlényt hogy bojkottálja a kitelepítés tervezetét a gyülekezéshez és nyilvános tiltakozáshoz való jogát kihasználva.


Kérjük Önt, hogy amennyiben egyetért ezeknek, az apró barátságos élőlényeknek a sarkvidékre telepítésével, írja alá ezt a petíciót. Amennyiben ön farkaspók, kérjük navigáljon el az oldalról a jobb felső sarokban található nagy piros X segítségével.

Petíció aláírása


VAGY

A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.
Facebook