Veszélyben a Farkas-erdő ismét!

ISMÉT VESZÉLYBEN A FARKAS-ERDŐ!
 
IMAG10173.jpg
 A FARKAS-ERDŐ BUDAPEST ÉSZAKI RÉSZÉN ISMÉT VESZÉLYBE KERÜLT! 
A korábbi városvezetések jóvoltából újabb 50 lakásos társasházat készülnek építeni a Farkas-erdő területén. Ehhez a tulajdonos erdőirtást tervez. Az építkezés előkészítéseként már földmérési munkálatok zajlottak, az építési engedély jogerős.
Az előző kerületvezetés intézkedései miatt az elmúlt években védett területeket semmisítettek meg, nem kímélték sem a növény-, sem az állatvilágot.  Csak a zöld területek kiárusításával, haszonszerzéssel foglalkoztak. 
Ne engedjük az erdőnket kiirtani, a  zöld területeinket tovább csonkítani. Nem fér el több társasház, ha ekkora pusztítás az ára!  Kérjük mindazokat, akik értéknek találják az ország minden megmaradt erdőrészét és annak élővilágát – így a Farkas-erdőt is - akik fontosnak tartják, hogy Budapest északi részén megmaradjanak az egész város levegőjének tisztításában részt vevő erdők, erdőrészek, írja alá a tiltakozásunkat és ismertesse meg minél több emberrel. Segítsen nekünk mindenki, aki egyetért velünk a minél hangosabb tiltakozásban.
Fogjunk össze, mentsük meg környezetünket, amíg még nem késő!  
A Farkas-erdőben már jogerős építési engedéllyel bíró tervekről e 2019-ben megjelent cikkből lehet még többet megtudni.  https://ujpestihirmondo.hu/2019/05/03/otven-lakasos-tarsashaz-epul-kaposztasmegyeren-a-korforgalomnal/?fbclid=IwAR3nn-GNiqEWMRSB2rHY3dFY_lUtxz3FKczzymhBQzLQlJ-Waj3XvV56ssQ
IMAG10205.jpg

Kovács Beáta https://www.facebook.com/groups/300281580501754    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kovács Beáta https://www.facebook.com/groups/300281580501754 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...