Épületet a Molnár Antal Zeneiskolának

A VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola vezetősége, tanári kara, szülői munkaközössége és mintegy 600 tanulója megdöbbenve és elkeseredve vettük tudomásul, hogy 2021. február 08-án az Erzsébetvárosi Önkormányzat a tulajdonában álló Damjanich u. 4. szám alatti ingatlant előzetes értesítés nélkül a Várkonyi Zoltán alapítvány részére adta át használatra.

Megdöbbenésünk oka, hogy az épületet 2019-ben kimondottan a zeneiskola számára, zeneoktatási tevékenységre alkalmassá téve újíttatta fel az akkori önkormányzat. Az épület felújítása bár 2019-ben elkészült, azt az önkormányzat a mai napig nem adta át a zeneiskola részére, és 2021. február 08. óta minden reményünket is elvesztettük, hogy a kimondottan részünkre felújított épületben nagy múltú zeneiskolánk, mely a kerület legnagyobb létszámú, mintegy 600 gyermeket oktató nevelési intézménye otthonra találjon.

Iskolánk ugyanis évek óta saját épület nélkül, bérházi lakásokban és nyolc különböző telephelyen kénytelen megoldani a legfiatalabbak zenei nevelését, sokszor méltatlan körülmények között. Reméljük, hogy mielőbb megoldódik zeneiskolánk tarthatatlan helyzete.

Kérjük támogassa aláírásával, hogy a Molnár Antal Zeneiskola mielőbb méltó helyen működhessen tovább!

Molnár Antal Zeneiskola AMI    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Molnár Antal Zeneiskola AMI petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.