Elixírből szűrődő zaj mértékének felülvizsgálata

Kedves Kitöltő!

Amint arról már értesülhettél van egy pár lakó a kollégiumban, akik közvetlenül az Elixír fölött, vagy közelében lakik és esténként, változó intenzitással élőben követi nyomon az épp aktiális legjobb slágereket, amit épp lenn adnak. Kértem őket többször is, hogy figyeljenek erre, de hiába. Az igazán zavaró, hogy ezt eddig legtöbbször pihenőidőben este 7 és 10 után teszik. Azzal, hogy elköltöznénk a probléma nem oldódna meg, így gondoltam teszek valamit ennek érdekében, hogy ez változzon.

Ha téged is érint valamilyen módon ez a probléma, kérlek töltsd ki az alábbi petíciót, hogy képviselhesselek ezzel kapcsolatban és az illetékes döntéshozók elé álljak a problémával.

Köszönöm!

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Szabó Gergely által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook