Egyetért azzal,hogy, Zebegény lakóövezetében ne tartsanak több éjszakás fesztiválokat,annak éjszakai hangzavarai és parkolási problémái miatt.

Egyetértek azzal,hogy Zebegény lakóövezetén belül pl.a Szőnyi István múzeum táborában ne rendezhessenek több napos,éjszakákon is átnyúló nagy tömegek által látogatott jóval a megengedett zajhatárok feletti koncerteket illetve fesztiválokat.
Egyetértek azzal,hogy a nagy tömegeket vonzó koncertek,fesztiválok helyszíne a Duna-part legyen mert ott a parkolás is megoldott.

A falu lakóövezete nem vigalmi negyed mert az itt lakók pihenéshez való jogát,illetve az ingatlanjukból való szabad közlekedést biztosítani kell.Ezzel a petícióval az önkormányzatra is nyomást kivánunk gyakorolni,hogy vegyék figyelembe a zebegényiek érdekeit is,vagyis a pihenéshez való jogukat tehát a falu lakóövezetében ne engedelyezzék az ilyen éjszakákon keresztül is átnyúló hangzavarral járó események megrendezését.

20210702_173555.jpg

Az aláírással felhatalmazom Dunakanyar Életérzés petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.