Egyenlő diákigazolvány támogatás az esti és a levelezős érettségizőknek is

Sziasztok szeretnélek megkérni titeket hogy segítsetek elérni nekem/nekünk esti illetve levelezős hallgatóknak,hogy egyenlő támogatást és kedvezményeket kapjunk a kormánytól mint a nappali iskolások.Ugyanis a kormány megszűntette a nappali érettségit.Sok iskolában az esti képzésre is levelezős diákigazolványt adnak,amivel nem jár szinte semmilyen kedvezmény.Szeretném ezzel a petícióval felhívni a kormány figyelmét arra,hogy a jogosítvány illetve az autóval való közlekedést sok tanuló nem engedheti meg magának és nagy segítség lenne ha a kormány nem a 100%os jegyet fizettetné ki velünk esti/levelezős hallgatókkal,hanem ugyanúgy megkapnánk a 90%os kedvezményt nem csak a menetjegyre hanem a bérletekre is beleértve a vármegye illetve országos bérletet is.Hiszen nem mindenki tud elmenni teljes állásban dolgozni itt sem az iskola mellett,hiszen az,hogy kevesebbet járunk iskolába nem jelenti azt hogy kevesebbet kell tanulnunk is.Hiszen az iskola helyett önszorgalomból otthon kell felkészülni pláne,ha valakinek nem az alap érettségi a színt hanem esetleg a tovább tanulás is.És igenis nagy segítség lenne ha havonta esetleg 18-20ezerFt helyett nekünk is csak 2000 illetve maximum 5000Ft-ot kellene fizetni a közlekedésért.

Az aláírással felhatalmazom Fodor Csilla petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.

Ezt az információt nem fogjuk interneten közzétenni.