Egy tisztább,hajléktalanmentes Újpalotáért !

Ezzel a peticióval szeretném jelezni a kerületi vezetők felé, hogy már nem tudunk és nem akarunk ezzel a helyzettel együtt élni amit az ide települt hajléktalanok okoznak. Nem vagyunk kötelesek ezt tovább tűrni és abból is elég volt, hogy ezért a helyzetért senki nem vállalja a felelősséget.Kérlek írd alá ha te is úgy gondolod, hogy a kerületi vezetés találjon megoldást az itt tanyázó hajléktalan problémára, hiszen mindenhol a szennyt, az ürüléket, a mocskot hagyják maguk után, a dorbézolásról nem is beszélve. Azért született ez a petició, hogy a polgármester asszony (Cserdiné Németh Angéla) és akik ebben kompetensek találjanak erre megoldást.

Az aláírással felhatalmazom Tomán Anita petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.