Egy sztrájkra lázító igazgató leváltásáért.

Magyar nagyszülők, szülők, tanárok, emberek!

Négy gyerekes keresztény magyar ember vagyok. Két unokával. Gyerekeim már javarészt túl az iskola padjain. egy unokám már a padban.

Szinte az első perctől kezdve figyelemmel kísérem a lázongó, lázadó, elgedetlen tanárokat. Pontosabban egy részüket. Mivel nem mind lázong. A rendszerváltás óta több ízben "megreformálták" az oktatást. Jól vagy rosszul, ezt én nem vagyok hivatott eldönteni, mivel nincs hozzá képesítésem. Ennek ellenére a minden napi élet gondjaiban én is ugyan úgy élek mint bárki más. Én is kijártam több iskolát és minként vissza emlékszem a tanáraim sosem foglalkoztak a politikával. Csak az volt a küldetésük, hogy számunkra átadják a tudás, tudásuk maximumát. Elhiszem, hogy a mai életforma másabb mint az én iskolás koromban. De a diák az diák, és tanuljon, ne legyen felhasználva különböző politikai fantazmagóriák véghezvitelében.

A tanárok annak idején példamutatással jártak elől, persze jó példával. Az iskolák igazgatói irányították, felelősen az iskolát. Elsődleges céljuk a gyermekek nevelése volt. Nem lázadtak a fizetés és munkarend ellen. A mai világ olyan amilyen, amivé tették, tettük. Sokkal keményebben kell végezni a dolgunkat mint régebben, de akkor lázadozzon mindenki ?

Ma pedig egy iskola igazgató arogáns hangon üvöltve zsarolja a tanárait, a kormányt, lázítja a tanárokat. Név szerint Pukli Istvánról van szó. Teszem hozzá, szerintem jogtalanul és törvénytelenül. Teszi mindezt a maga politikai ámokfutása érdekében. Nincs tekintettel sem a tanulókra, sem a szüleikre.

Ebben a petícióban hívom mindazon magyar embert, aki egyetért az ámokfutó igazgató megállításával, a pályájáról történő eltávolításával, egyetértését aláírásával támogassa.

Köszönöm:                 Duka Tamás  egy magyar szülő

Budapest, 2016.04.13.