Egy szebb és élhetőbb Nagykanizsát!

Tisztelt Dénes Sándor Úr!

Alulírottak, nagykanizsai lakosok, kérjük Önt, hogy a közterületek karbantartása ügyében intézkedni szíveskedjen. A Keleti városrészben a helyzet tarthatatlan: a parkolókban eső után 20-30 cm mély víz áll, megállni ugyan meg lehet a kocsival, de kiszállni már nem! Az utak kátyúkkal tele, lassan a tengelytörést kockáztatjuk, ha autóval útnak indulunk. A zöld területek karbantartása pedig kritikán aluli: ha le is nyírják a füvet, az csak félig-meddig történik meg, a lekaszált füvet nem szállítják el. Eső után ott rothad, bűzlik tőle az egész környék, szárazság esetén viszont a rengeteg, kutyákra veszélyes toklász marad ott. Pár éve nem volt ilyen gondunk, viszont kb. 4 éve évről - évre romlik a helyzet. A Kanizsa Centrum körül embermagasságú fű van. A város nemcsak az Erzsébet térből áll! 

Kérjük Önt, hogy észrevételeinket kivizsgálni s a megfelelő intézkedéseket meghozni szíveskedjen.

Tisztelettel  

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Dóra Szécsiné által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook