Édesség és előre csomagolt édesipari termékek fogyasztásának minimalizàlàsa a hévîzgyörki Sün Balàzs Óvoda és Bőlcsödei, Petőfi Sàndor Àltalànos iskolai étkeztetésben

Kedves Szülők!

Egy szàmomra fontos kérdésben fordulok hozzàtok. Szomorúan tapasztalom hogy óvodànkban/bölcsödénkben hétről-hétre egyre több édességet, előre csomagolt édesipari terméket kapnak gyermekeink tîzóraira, uzsonnàra.(Smile palacsinta, tejszelet, túrórudi...stb.). Hiszem,  hogy a kiegyensúlyozott étkezésre való nevelést ilyen pici korban tudjuk megalapozni. A szàmukra fontos vitaminokat és ásvànyi anyagokat ezek a termékek nem fedezik illetve nem elég táplàló hogy egy kora reggeltől egészen késő délutáig bent lévő gyermeknek elegendő lenne. 

Szeretnék lépések tenni ennek érdekében a közétkeztető felé, egy békés beszélgetés keretében. 

A tàmogatásotokat kérem ebben hogy a mi gyerekeink illetve az utànuk következő korosztálynak is kicsit kiegyensúlyozottabb számukra kedvezőbb ételsorokat kapjanak.

Ha egyetértesz és tàmogatod a kezdeményezést hogy a hévîzgyörki óvodàban, bölcsödében és àltalános iskolában az étkeztetésben csökkenjen az édesség/előre csomagolt édesipari termékek fogyasztása kérlek îrd alà a petîciót.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bittera-Molnàr Csilla petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...