DUNAKESZI HELYRETESZI

Dunakeszin lett az országban elsőként ingyenes a helyijáratok használata

Márky-Zay Péter azzal kampányol, hogy az országban elsőként Ő teszi ingyenessé egy város tömegközlekedését. Ezzel szemben Dunakeszin 2013 óta ingyenes a tömegközlekedés. Nem csak a városlakók, de minden utazó számára. Nem csak a nappali buszjáratok, de a Budapesti éjszakai járatok is. Ráadásul a helyi járatok pontos helyzetét mobil alkalmazáson figyelhetik a buszra várók.

Nem tévedett, tudta

Márky-Zay Péter személyes jó kapcsolatot ápol és választási támogatója volt a Dunakeszin élő Rónai Sándornak, aki korábban a DK szóvivője és Pest Megye önkormányzati képviselőjeként dolgozott. 2018-ban Márky-Zay sok jó ötletet meríthetett a régió "bezzeg városától", amikor Rónai országgyűlési választási kampányán dolgoztak.

Hódmezővásárhelyen kevesebb utast szolgál ki a helyijárat

Dunakeszi nagy város. Lakóinak száma a hivatalos adatok szerint megegyezik Hódmezővásárhely adataival, nem hivatalos számok szerint 5000-6000 fővel több, és már megközelítette az 50 ezer főt, miközben Hódmezővásárhely lakossága csökkenő tendenciát mutat.

Mi Dunakesziek azonnali országos helyreigazítást kérünk Márky-Zay Pétertől, és az őt politikailag támogató médiafelületektől!

(A képen Rónai Sándor (Dunakeszi) és Márky-Zay Péter (Hódmezővásárhely) látható)

29597387_980617438761521_7210403108130456884_n1.jpg

Az aláírással felhatalmazom Dunakeszi Lakosok petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.