Dohánytermékek forgalmazásának teljes betiltása felmenő rendszerben - a 2010 után születettek már ne vehessenek hazánkban dohánytermékeket a 18. életévük betöltése után sem

A dohányzás káros hatásai közismert tények. Mentsük meg a fiatalabb generációkat halálos kimenetelű betegségek kialakulásától!

Új-Zélandi mintára Magyarországnak is ki kell vezetnie a dohánytermékek forgalmazását felmenő rendszerben. Ezzel a fiatalabb generációkat menthetjük meg és hosszútávon kialakulhat egy sokkal egészségesebb társadalom! Kérdezzünk meg akár egy dohányzó szülőt, akinek kisgyereke van vagy akár egy dohányipari lobbistát hogy szeretné-e, hogy gyermeke dohányozzon. A válasz nagy valószínűséggel "nem" lesz. A 2010-ben születettek az idei évben 12 életévüket töltik be: nincs semmilyen érdekük abban, hogy ez a káros szenvedélybetegség kialakulhasson és hogy számukra 18 éves korban elérhető legyen a dohánytermék bármilyen formában. Ez egy mindenki számára kedvező, békés módszer lehet arra, hogy lassan kivezetésre kerüljenek ezek a termékek Magyarországról egy egészségesebb jövőbeni társadalom érdekében.

Az aláírással felhatalmazom Pusztai Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.