Dohánytermékek forgalmazásának teljes betiltása felmenő rendszerben - a 2010 után születettek már ne vehessenek hazánkban dohánytermékeket a 18. életévük betöltése után sem

A dohányzás káros hatásai közismert tények. Mentsük meg a fiatalabb generációkat halálos kimenetelű betegségek kialakulásától!

Új-Zélandi mintára Magyarországnak is ki kell vezetnie a dohánytermékek forgalmazását felmenő rendszerben. Ezzel a fiatalabb generációkat menthetjük meg és hosszútávon kialakulhat egy sokkal egészségesebb társadalom! Kérdezzünk meg akár egy dohányzó szülőt, akinek kisgyereke van vagy akár egy dohányipari lobbistát hogy szeretné-e, hogy gyermeke dohányozzon. A válasz nagy valószínűséggel "nem" lesz. A 2010-ben születettek az idei évben 12 életévüket töltik be: nincs semmilyen érdekük abban, hogy ez a káros szenvedélybetegség kialakulhasson és hogy számukra 18 éves korban elérhető legyen a dohánytermék bármilyen formában. Ez egy mindenki számára kedvező, békés módszer lehet arra, hogy lassan kivezetésre kerüljenek ezek a termékek Magyarországról egy egészségesebb jövőbeni társadalom érdekében.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Pusztai Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...