Csíkbánkfalva játszóteréért és környezetünk tisztaságáért

Tisztelt polgármester úr!

Már évek óta probléma a szemét, elsősorban a patakmedrek mentén, de az is gond, hogy vannak személyek, akik, ha építeni nem, de annál jobban tudnak rombolni. Nem tudjuk kik azok, de jó lenne tudni. A bánkfalvi játszótér siralmas állapotban van és a napelemes lámpák is, amelyekre büszkék lehetnénk, igencsak foghíjasok.

Jelen beadvánnyal tulajdonképpen egy kérést intézünk a Polgármesteri Hivatal felé, melyben szeretnénk kérni, hogy tegyék rendbe a játszóteret és szereljenek fel legalább két térfigyelő kamerát, melyek segítségével kordában lehetne tartani az ilyen jellegű tetteket, főleg, ha azok következményeket vonnának maguk után. Például büntetés, az illető(k) neve(i) publikussá tétele, a kár megtérítése anyagiakban, vagy munkában, stb.

Reméljük a község költségvetését nem terheljük túlságosan kérésünkkel. A magunk részéről nyitottak vagyunk egy közös beszélgetésre, hogy megtaláljuk a hosszú távú megoldást.

Tisztelettel,

az aláírók nevében

Kocsis Erikajatszoter1.jpg

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.