CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS A BUDAKESZI ÚT BURKOLATÁNAK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

A Budakeszi út Buda egyik legforgalmasabb főútvonala, ugyanakkor valószínűleg a legrosszabb állapotú is.

Az útburkolat állapota jelenleg már nem csak a rendszeresen arra közlekedő autók futóművét teszi tönkre villámgyorsan, hanem közvetlen balesetveszélyt jelent, illetve rendkívül kellemetlenné teszi a tömegközlekedést az arra közlekedő számos buszjáraton.

Sokunk véleménye szerint, feltétlenül szükséges lenne azonnali kátyúzással, burkolat javítással ezt megszüntetni, illetve javulást elérni. Korábban a legdurvább úthibákat rendszeresen, szakaszosan javította az út kezelője, azonban mióta megjelentek a hírek az út átfogó rekonstrukciójáról, ezek a javítások elmaradtak.

Nyilvánvalóvá vált, hogy a kiszélesítés és teljes felújítás források hiányában belátható időn belül nem fog megvalósulni. Követeljük,hogy a Budakeszi út a rekonstrukció megvalósulásáig is használható állapotban maradjon, a kezelő végezzen el azonnal egy alapos burkolatjavítást!