Busz menetrend módosítása!

Kedves Olvasók és Tisztelt Közlekedési Vállalat!

Szeretnénk felhívni a figyelmet egy fontos kérdésre, amely sok diák és napi ingázó életét érinti. Jelenleg minden nap 6:35-kor induló busz szolgálja ki Battonyáról az utazókat, és érkezik 7:55-re Orosházára!!!(Battonya,Mezőkovácsháza,Reformátuskov.,Kaszaper,Pusztaszőllős,Orosháza). Azonban úgy gondoljuk, hogy ennek a menetrendnek lenne némi javításra szüksége.

Sok diákunk és napi ingázónk számára az iskolai és munkahelyi kötelezettségek miatt rendkívül fontos lenne, hogy a busz érkezése 20 perccel korábbra legyen időzítve. Jelenleg sokan 4:00 és 5:00 között indulnak el otthonról azért, hogy időben odaérjenek az iskolába vagy munkahelyre.

Egy ilyen változás jelentősen növelné az utasok kényelmét és hatékonyságát, valamint segítene abban, hogy mindenki időben érkezhessen célállomására. Kérjük, fontolják meg ezt a kérést, és segítsenek nekünk a buszjárat menetrendjének módosításával, hogy az mindannyiunk számára megfelelő legyen.

Köszönjük az Önök figyelmét és támogatását ebben a kérdésben.

Az aláírással felhatalmazom Diák petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.