Új buszjárat Káposztásmegyerre!

"Az Újpesti Lokálpatrióták Egyesületének tudomására jutott, hogy Káposztásmegyer lakóinak jelentős része szeretné, ha a BKK állandó autóbusz-járatot tartana fenn a mostani 14E jelzésű villamospótló vonalán, mert jelentősen lecsökkenti az utazás idejét a metróvégállomás és Káposztásmegyer között.

Egyesületünk egyetért a javaslattal, és messzemenőkig támogatja azt. Ezúton kérjük Budapest főpolgármesterét és a Budapesti Közlekedési Központot, tegyék meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a káposztásmegyeriek kérése mihamarabb megvalósuljon.

Újpest polgármesterét és a Képviselő-testület tagjait pedig arra kérjük, támogassák az Egyesület és a káposztásmegyeri polgárok javaslatát."

Kérjük, ha Ön is támogatja kezdeményezésünket, írja alá petíciónkat!

Köszönjük!

Újpesti Lokálpatrióták Egyesülete


(ULE) Újpesti Lokálpatrióták Egyesülete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem (ULE) Újpesti Lokálpatrióták Egyesülete, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook