Bognár György eltávolítása az M4 stúdiójából!

Üdvözlök mindenkit, aki vette a fáradtságot, és elolvassa az alábbi sorokat! Véleményemet mindenképp megírom az M4-nek, azonban szeretném ha ebben ti is segítenetek az alábbi petícióval, és ti is adjatok hangot a véleményeteknek egy e-mail formájában!

Úgy gondolom, és ezzel nem vagyok egyedül, hogy Bognár György megengedhetetlen, embertelen viselkedést nyújtott élő adásban, a Dánia-Finnország EB mérkőzés szünetében, a bekövetkezett sajnálatos tragédia utáni várakozás alatt. Rengeteg felháborodott ember hozzászólását lehet olvasni nem egy hír kommentszekciójában. Ezek alapján jogosan követelhetjük, hogy Bognár György többé ne szerepeljen az M4 stúdiójában (semmilyen formában). Mindezek felett nyilvános bocsánatkérést követelünk az M4-től!!!

Ha te is egyetértesz az előbb olvasottakkal, kérlek írd alá a petíciót!

Köszönettel,

Rakvács Dániel

Az aláírással felhatalmazom Rakvács Dániel petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.