Biztonságos 28-as villanost!

A 28-as villamos az elmúlt pár évben kimondottan veszélyes viszonylattá vált. Ez nem titok, ezt bárki alá tudja támasztani aki rendszeresen utazik rajta.  

Olyan mennyiségben jelentek meg a villamoson életvitelszerűen ott élő hajléktalanol, hogy elviselhetetlenné vált a bűz a nap minden szakában.  Régebben csak este, sötétedés után, ma már fényes nappal is gyakoriak a hajléktalanok közötti verekedések, hangos szóváltások! 

A járművek rendszeresen koszosak, kiömlött alkohollal, és nem ritkán ürülékkel szennyezettek, ami már elviselhetetlen!

 

Kérjük az illetékeseket, BKK-t mint megrendelőt, BKV-t mint üzemeltetőt , az érintett kerületek vezetőit, hogy tegyenek lépéseket a villamos biztonságossá és tisztává tételéhez.

Akár állandó biztonsági személyzet alkalmazásával, kamerák telepítésével, de a helyzet ismeretében akár a régi kalauzrendszer újbóli bevezetésével is! 

A helyzet már annyira súlyos , hogy egyre többen kerülnek inkább vagy választják Kőbánya és a Blaha Lujza tér között a 217E viszonylatot, amely azonban csak a reggeli időszakban közlekedik! 

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook