BGE - KKK Online vizsgázás lehetősége

Kedves Hallgatók!

A mostani (2021/22/1) vizsgázási lehetőségek (az aktuális felállás szerint) KÖTELEZŐEN jelenléti formában zajlanak.

Meglátásunk szerint a jelenlegi COVID-19 megbetegedett esetszámok már jóval magasabbak, mint az előző hullámban, a védettség pedig nem teljeskörű.

Az utóbbi időszak megmutatta, hogy az oltással rendelkezők is fertőzhetnek és fertőződhetnek is meg, ez ellen a maszk pedig nem nyújt védelmet.

Úgy gondoljuk felelőtlen lenne veszélyeztetni a saját és környezetünk egészségét, miközben egy kialakított, jól működő otthoni vizsgázási rendszer alakult ki a vírushelyzetben.

Ennek a kérvénynek aláírásával, kérjük a Tanszéket és a vezetőség tagjait, hogy a vizsgázás jelenléti formában választható opció legyen és akik tartanak ettől, nekik BIZTOSÍTSÁK ONLINE FORMÁBAN is a lehetőséget.

 

Kérünk Titeket, ha egyetértetek a fent felsoroltakkal, írjátok alá.


Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar hallgatói    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar hallgatói petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )