Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Tiszttelt Aláírók!

A petíciónk arra,elsődlegesen arra iranyul,hogy Mátraszőlős polgármestere hívja vissza alpolgármesteri tisztségéből Balázs Kálmánt, annak a lentebb megfogalmazott magatartásai miatt,másodlagosan aláirásával kérjük támogassa,hogy távozzon is a közéletből!

Tisztelt Polgármester Úr!
 
                                             ❗⛔ Felhívás ⛔❗
 
😡 Azonnali hatállyal hívja vissza alpolgármesteri tisztségéből Balázs Kálmánt az alábbi indokok alapján, a megválasztott képviselő pedig távozzon örökre a közéletből 😡
 
1️⃣ Mátraszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-Testülete korábban határozatban hívta fel a figyelmét, azokra a magatartási szabályokra amit egy képviselőnek kötelezően alkalmaznia kell. 
 
A jegyzőkönyvben olvashatók az évek során feltárt esetek.....
 
 
2️⃣ A rendelkezésre álló információk alapján a korábban gyermekét váró kolleganőnk büntetőjogi felelőssége tudatában büntető feljelentést megtette ellene.
 
🟥 " A feljelentést azért is teszem meg,mert én most várandós vagyok és úgy gondolom ezen hangnem nem megengedhető.....bekeményedett a hasam hánytam,vérzett az orrom és felment a vérnyomásom." 🟥
 
❗Az eset kapcsán büntetőfeljelentés megtörtént, azonban a felelősségrevonás elmaradása elmaradt. ( A feljelentő felthetetőleg a születendő gyermek egészsége érdekében nem kívánta az eljárást lefolytatni.)❗
 
Az eseteknek azonban számos tanuja volt!
 
3️⃣ A rendelkezésre álló információk alapján 
rendszeresen "ukránozott"utalva egy korábbi Képviselőnk kárpátaljai származására 😡
 
Tisztelt Polgármester Úr!
 
A jelenlegi hatályos rendkívüli jogrend lehetővé teszi az Ön számára,hogy alpolgármesteri tisztségéből visszahívja Balázs Kálmánt, egyébként az Képviselő-Testület hatáskörébe!
 
❗Ha Ön nem teszi ezt meg, akkor szomorúan vesszük tudomásul, hogy érdekei felülírják a minden jóérzésű ember normál értékrendjét❗
 
Tisztelt Olvasók!
 
Az oldalon aláírásával bárki támogathatja kezdeményezésünket!
 
❗Kérünk minden józan gondolkodót,aki végre nyugalmat és békét szeretne Mátraszőlősön a megadott linkre kattintva aláírásával támogassa 
a kezdeményezést, kérje barátját ismerősét is erre ✅
 
❗Kérjük továbbá,hogy a bejegyzés osszák meg ✅
 
"Az ember valódi természete a tényleges magatartásában nyilvánul meg. Vannak emberek, akik magatartását valóban a szeretet és a béke határozza meg, akik jó viszonyban akarnak élni felebarátaiva,l akik azt kívánják, hogy szeressék és becsüljék meg őket.
És vannak azok az emberek - akik csak ezt a látszatot keltve, azonban agresszív ösztönök határozzák meg - kiknek a célja, hogy féljék, semmint szeressék őket.
Az ember arcának valódi fénye, lehet, hogy 1, de az is lehet, hogy csak 10 év elteltével, de meg fog mutatkozni, és ekkor ne várjon mást, mint amit ő adott!!!!!"  
 
Tisztelt Olvasók!
 
November 25-ét 1981-ben nevezték ki a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjául az ezért küzdő aktivisták.
 
Felhívásunkat azérz ts tesszük közzé,hogy soha többet ne fordulhasson elő, hogy egy köztisztviselő, vagy közalkamazott,de egyébkent senkivel se fordulhasson elő hasonló eset!
 
Bízunk benne Polgármester Úr,hogy November 25ig meghozza a felelősséggel járó súlyos döntést!
 
Update: A petíció nem volt eredményes határidőig,igy azt folytatni szükséges!
 
Tóth Gyula/ dr.Turza Csaba és támogatóik
 
Pixiz_20201114_110334_uap61.jpg

Tóth Gyula/ dr.Turza Csaba    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth Gyula/ dr.Turza Csaba, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook