Balatonszepezd lomtalanítás hagyományos módon.

Alulírott balatonszepezdi lakosok és nyaraló tulajdonosok felkérjük Balatonszepezd Önkormányzatát, hogy gondoskodjon, hogy 2018 év májusában esedékes lomtalanítást oly módon végeztesse el, hogy a lomok a házak, telkek bejárata elől legyenek elszállítva.

A faluban sokaknak nincs szállító eszköze, idős, beteg, vagy más okból képtelen a tönkrement háztartási gépeket a gyűjtőhelyre juttatni. Így a lomok tövábbra is a telkeket csúfitják, vagy alkalom adtán kikerülnek az illegális szemétlerakókba, rossz esetben a zöld területekre, erdőkbe. Sajnos minden fa mellé senki nem tud őröket, kamerákat állítani és megakadályozni ezt a folyamatot. Az illegelis szemetelők, pedig leleményesek. 

Kérjük Balatoszepezd Önkörmányzatát, hogy kérésünk szellemében intézkedjen!

 

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Szalai József által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook