Azonnal fejezzék be az Ősmocsár (Székesfehérvár) feltöltését!

Emeljük fel szavunkat az ellen, hogy a minden gátat elsöprő házépítési őrület védett növényfajok, kétéltűk, hüllők, madarak parányi, oázisként megmaradt élőhelyét pusztítja el a virágzás, petézés, tojásrakás idején, ráadásul egy olyan területen, amelynek megkezdődött a védetté nyilvánítása! Ne folytatódjon a székesfehérvári Maroshegyen a Ősmocsár feltöltése! A Maroshegyre a madárdal való, nem újabb és újabb társasházak! A 21. században, amikor minden egyes rétfolt és mocsárdarabka pótolhatatlan kincs, egyszerűen nincs mentség erre a fajta viselkedésre.

Aláírásával tiltakozzon Ön is az ellen, ami a Zágoni utcán történik.

"VÖLGY-HÍD" Természetvédelmi Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom "VÖLGY-HÍD" Természetvédelmi Alapítvány petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.