Az ellenzék fogjon össze a 2018-as választások idejére, állítsa vissza a 2010 előtti választási rendet és ezután rögtön írjon ki előrehozott választásokat!

Kérem, aláírásával jelezze az ellenzéki pártok vezetőinek, hogy elvárja, hogy minden egyéb érdeket félretéve kössenek rövidtávú szövetséget azzal a céllal, hogy így a 2018-as választásokon egyértelmű, kétharmados többséggel kerüljenek a parlamentbe és ezt a hatalmat kizárólag a választási rend 2010 előtti állapotának visszaállítására használják. Rögtön ezután írjanak ki új választásokat, hogy a magyar állampolgárok érdemben élhessenek demokratikus választói jogukkal.

Az a párt, amelyik nem vesz részt ebben a szövetségben, az félrevezeti a szavazóit, amikor kormányváltó szándékról beszél, és egyúttal elismeri, hogy a pillanatnyi kormány fennmaradása az ő érdekeit is szolgálja.

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).