Az alapvető emberijogok és a demokrácia visszaállítása

Tisztelt honfitársaink, minden megalázott, megfélemlítésben élő magyar ember !!!

Szólítom mindazokat, akik az egy éve tartó diktatórikus állapotok után azt mondják : ELÉG!

Felszólítjuk a kormányt, a parlamenti képviselőinket az alkotmányos rend azonnali helyreállítására. 

Szabadságot, Demokráciát!

Az utolsó csepp a pohárban a megalázó, minket, és a​​ valós tényeket semmibe vevő „nemzeti „​​ álkonzultáció volt, amellyel csak saját önkényes ​​ hatalom-birtoklásuk ​​ legitimitását akarják ​​ igazolni !

Elég a diktatúrából és a megfélemlítésekből, és mielőtt még mindent elveszítünk ami a „demokráciából”​​ megmaradt, ebben a 24. sőt talán 25. órában hívlak benneteket , mert tudjuk, hogy fogy az idő!

Sajnálatos dolog, hogy nem támaszkodhatunk sem az választott ​​ „képviselőinkre” sem az álcivil, áljogvédő szervezetekre ,​​ - tőlük hiába is várjuk a segítséget ! ​​ Lépjünk fel helyettük ​​ az elmúlt egy éves hazugság áradat és jogtiprások ​​ ellen!​​ 

A globális háttérhatalom bábjai ​​ eltagadták tőlünk az egy élő Istent, ezek a hazaárulók és csaló diktátorok ​​ most elvennék tőlünk az emberhez méltó életet is ! ​​ Sőt már el is vették. Ideiglenesen. Előbb pár hetet kértek, majd pár hónapot, most pár évet. Amint várható volt minden ígéretük ellenére az oltások beindulása nem engedményeket , nem megváltást hozott​​ a népnek, hanem csak még nagyobb szigort, egyeseknek pedig betegségeket , halált, másoknak szigorú korlátozásokat, a társadalmi, és a magánéletből való kizárással ,alkotmányos, és alapvető emberi jogaink elvonása által !

 

Korona Igazsága Civil csoport


Korona Igazsága civil csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Korona Igazsága civil csoport petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )