Amnesztiát Geréb Ágnesnek!

Minden anya, Aki már szült kórházban, embertelen körülmények között, embertelen orvosok közbenjárásával, az tudja választhatott volna más, jobb megoldást is.  Geréb Ágnes, reményt adott azoknak az anyáknak, akik a magyar egészségügyi ellátásban és orvosokban mélységesen csalódtak, egy olyan kiszolgáltatott helyzetben, ahol anya és gyermeke háborítatlan első talalkozasa, meghatározza a szülőve válast és az anya- gyermek kapcsolatot egy egész életre.

Egy jogállamban, ha Geréb Ágnes bűnös, akkor minden orvost ítéljenek el, aki tevékenysége során részt vett olyan ellátásban, ahol gyermek halt meg!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.