Álljon meg a gyorsított vonat Fótfürdőnél is !

Fótfürdőtől az egyetlen tömegközlekedési lehetőség a vasút. A gyorsított vonatok Fótfürdőnél nem állnak meg. Az elmúlt években a vasutat használók száma erőteljesen megnövekedett, olyannyira, hogy a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban túlzsúfoltak a szerelvények.

A vasútvonal ígért fejlesztése elmaradt. A vasúti menetrendből látszik, hogy a Fótfürdőnél megállás mindössze 3 perccel hosszabítja meg a menetidőt.

Kértem a MÁV-ot ahelyzet javítására, Fótfürdő megálló környékén elők közlekedésének megoldására a gyorsított vonatok Fótfürdőnél történő megállítását, de véleményük szerint ez (Válaszlevél 116/40966/2018/START) "az érintette vonatok menetrendjét tekintve egyedi előnyöket biztosítana, azonban Társaságunknak sajnálatosan egyéni igényeket figyelembe venni nem áll módjában, döntéseinknél minden esetben a többségi szempontokat kell figyelembe vennünk."

Mutassuk meg, hogy sokan kérjük a gyorsított vonatok megállását Fótfürdő állomáson ! Mutassuk meg, hogy igényünk többségi igény!regional-train-3809847__340.jpg

 


Palyik Gabriella Fóti Somlyó Tó lakossági csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Palyik Gabriella Fóti Somlyó Tó lakossági csoport petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...