Állítsuk meg a kilakoltatásokat!

Petíció


Címzett: Dr. Áder János Köztársasági Elnök úr.

Dátum:  2013. február 14.Tisztelt Köztársasági Elnök úr!

Tájékoztatjuk, hogy 2013. március 01-vel - a kilakoltatási moratórium megszűntével – több ezer család kerülhet az utcára, tekintettel arra, hogy csak a tavalyi évben 600.000 végrehajtási eljárásról adott tájékoztatást a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara.

Ebből az egy adatból is láthatjuk, hogy a magyar társadalom végletesen meggyengült, elszegényedett, és mélyen elkeseredett, mivel választott vezetői, - különböző okok miatt - nem tudják megfelelően kezelni a kialakult válsághelyzet, nem tudják érdekeiket képviselni.

Tisztelt Köztársasági Elnök úr!

Önhöz fordulunk, mint a legfőbb közjogi méltósághoz, hogy hatalmi jogosítványai szerint tegyen meg mindent a kialakult helyzet megoldására.

Mi a petíció aláírói a magyar társadalom legkiszolgáltatottabb rétegeinek képviseletében a következő kérdésekben várunk
gyors és határozott intézkedéseket:

- A válsághelyzetből való kilábaláshoz elsőként elengedhetetlen a kilakoltatások azonnali leállítása, a már kilakoltatott családok helyzetének azonnali rendezése!

- Elengedhetetlen a tudatosan elszegényített családok lakóingatlanjaira kijelölt árverések azonnali leállítása!

- Elengedhetetlen, hogy a felelős magyar állam, az elkövetkezőkben, hitelkárosult állampolgárai érdekeit védje a bankok érdekeivel szemben!

- Elengedhetetlen, hogy törvénnyel szavatolt adósvédelem kerüljön beépítésre - azonnali hatállyal - a magyar jogrendbe!

- Elengedhetetlen, hogy a bankok szerződéskötési és elszámolási gyakorlatát a következőkben társadalmi szervezetek ellenőrizzék!

- Elengedhetetlen, hogy a deviza tőke nyilvántartás során bekövetkezett csalásokat nyilvánosságra hozatala!

- Elengedhetetlen, hogy a lakásmaffia érdekeit szolgáló, 12/2003. (I. 30.) kormányrendeletet azonnal semmissé tegyék! Elengedhetetlen, és tűrhetetlen az ingatlanok tulajdonosi engedély nélküli elbirtoklása!

- Elengedhetetlen, társadalmi ellenőrzés mellett felülvizsgálata a pénzbehajtásra szakosodott cégek tevékenységének!

- Elengedhetetlen, hogy a forint árfolyamáért felelős Magyar Jegybank a magyar állampolgárok érdekeit képviselje.


Kérjük a Köztársasági Elnök urat, hogy alkotmányos jogosítványaival élve, képviselje annak a több millió magyar állampolgárnak az érdekeit, akik önhibájukon kívül kerültek a jelenlegi drámai helyzetbe.

Kérjük, emeljen szót érdekükben az Országgyűlés és az országgyűlési bizottságok ülésein, tegyen javaslatot az Országgyűlésnek intézkedés megtételére, és abban az esetben, ha a fenti problémák megoldására nem lát politikai akaratot, kezdeményezzen népszavazást, a rendkívüli helyzetre való tekintettel bízza a döntést a választópolgárokra.

Tisztelettel a petíció aláírói:

Koppány Csoport

Szabad Magyarországért Mozgalom

Rendszerváltó Fórum

(Átadva a Koppány Csoport  2013. február 14-i budapesti forgalomlassító demonstrációját követően. )
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )