Állítsuk meg a fák kivágását, az erdökárositást, a környezetrombolást a zaj és a por kibocsátását!

IMG_20201228_082441.jpgKérek minden jószándékú , természetszeretö embert , valamint azon embereket is akiknek elegük van a helyi kiskirályoból , hogy aláírásukkal segítsenek a salgótarjáni embereknek a Bodnár Kft. által üzemeltetett  telepének működését a Rokkant  lakótelep közvetlen közelében beszüntetni, ahol nemcsak a fákat vágják de a földet is elhordják ,ezáltal az erdő  területe csökken.

Ezenkívül még a Kft. tevékenysége olyan zajjal és porral jár, ami a légvonalban kb. 150 méterre lévő lakotelepi emberek életét,mindennapjaikat megkeseríti és a lakások funkcionális használatat lehetetlenné teszi. A lakások értéke csökken és eladásukat  szinte ellehetetleníti a telep közelsége és az ott folyó tevékenység.

  A telepre hordják a nagy betontömböket, amiket azután szét törnek, ami iszonyú hangos, a teherautók , rakodó gépek zaja a terepviszonyok miatt is még erősebben hallatszódik a lakóházakban.  Régebben salak kitermelés is  történt , mert a 15 évvel ezelőtt még működö üveggyár oda hordta a salakját. Ám annak kitermelése már megszünt mert elfogyott a salak.  Ehelyett oda szállít mindenféle anyagot. Többek közt veszélyes anyagokat is tárolnak. Égetés is történik a telepen, ami a lakótelep felé száll .

Hatástanulmány nem történt és a közelben lakó  embereknek sem adtak még  tájékoztatást sem, hogy a közelben ilyen tevékenység folytatására vették meg a telepet. Többszöri kérésünkre semmilyen hatásos intézkedés nem történt. 

Kérek mindenkit, támogassa ügyünket az aláírásával, hogy végre csend és tiszta levegő legyen a Rokkant telepen. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom A Rokkant telep lakói petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...