Állítsuk le a tarvágásokat!

Ne erdeink és ezzel a természet, gyermekeink jövője, igya meg a kormány elhibázott gazdaságpolitikájának a levét. Vessünk véget végre a természet haszontalan pusztításának. Ne áldozzuk be jelenünket a jövőnkért! A kormány hatalmas befektetésekkel, pusztítja nemzeti értékeinket. Tegyünk együtt egy olyan jövőért ahol gyermekeink is kiélvezhetik még a magyarország legszebb részeit! 2022-ben alapvető lenne egy normális környezetvédelmi program a Fidesz részéről, akár egy környezetvédelemért felelős minisztérium. De ők csak a pillanatot akarják uralni, utánuk pedig a vízözön. Majd ha az összes erdőnket kivágják, az összes tavunkat és folyónkar élhetetlenné teszik, akkor mivel magyarázzuk tétlenségünket a jövő generációinak?

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mészáros György petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...