Állatkínzásért börtönt!!!

  • Nem próbaidőre bocsàtàst és nem felfüggesztetett hanem letöltendő börtön büntetést!!! Felhàboritó mi megy ebben az orszàgban az egyik a kocsival húzza maga utàn a kutyàjàt mert így bünteti hogy megszökött egész addig míg szerencsétlen belepusztul.. A màsik halàlra éhezteti lovait , a harmadik egy macska fejére tapos ...és ezt a végtelenségig sorolhatnàm ...!! Kérdem én ezek közül melyik ül börtönbe!!????? Kapnak egy ejnye bejnyét és ezzel le van zàrva???!!
  • Ebből ELÉG!!!!! Igenis évekre börtönbe az Ilyen emberekkel akik nem viselkednek ember módjàra.!!! Ilyet normàlis épeszű ember nem tesz milyen szívtelennek kell lenni ahhoz hogy valaki ilyen tetthez folyamodjon??! Aki ilyet tesz az képes emberrel is ilyent tenni...qZoktkpTURBXy9hMzY1Mzg5NzFjYTMwOWQ1OWIzZWVkNGZhZTkzZjgxYS5qcGeRlQLNAyAAwsM3.jpeglegyengült-ló-2.jpg

70492054_432343777404389_2425919557391613952_o1.jpg

Szóval börtönbe az àllatkínzókkal!!

 

Kérem, amennyiben önt is felhàborítja az àllatkínzók enyhe vagy semilyen büntetése és amennyiben ön is egyetért a követelésben foglaltakkal, úgy támogassa petíciónkat elektronikus aláírásával, amely petíciót aztán eljuttatunk a vizsgálatban résztvevő illetékes szerveknek!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Egy àllatvédő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook