Állami horgászjegyet ismét alanyi jogon!

Tisztelt Horgászok!

Állami horgászjegy váltása a Halgazdálkodási és Halvédelmi törvény alapján, a feltételek megléte  szerint  állampolgári alapjog. Kiadása hatósági feladat (pl. okmányiroda, kormányablak).

Ez a törvény arról  is rendelkezik, hogy az állami horgászjegy kiadásának feltétele a civil szervezeti tagság.

Egyesülésről szóló törvény lehetővé teszi a szervezetbe történő belépést, de nem teszi kötelezővé.

A halgazdálkodás és halvédelem szakmai feladat és a területi jegyekből befolyó bevételből a gazdálkodó köteles gondoskodni a természetes vizekből kifogott hal pótlására, halőrzésre stb.

A szervezeti tagság önkéntes legyen, hogy  a  természetes vizeink halbősége tovább javúljon.  A tagdíjakra és igazolványokra fordított összegeket is haltelepítésre fordítsák. 

2012 évtől folyamarosan változik a horgászattal/halászattal kapcsolatos szabályozás. Segítsünk, hogy jó irányba menjen a munka.

Falussy Csaba

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Falussy Csaba petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...