Alaptörvény érvénytelensége és UCC 1-308§ alkalmazása!

AZONNALI MEGOSZTÁSOKAT KÉREK TŐLETEK !!! SENKINEK NEM KELL TOVÁBB FIZETNIE SEMMIT! Kedves Igaz Magyar, becsapott Testvéreim !!! MINDEN ADÓSSÁGOT TERMELŐ SZERVEZETET JOGERŐSEN KIVONTAK A FORGALOMBÓL!                     A TOLVAJOKAT KÉRDEZZÜK, HOGY VAN-E MÉG ÉRVÉNYES JOGALAPJUK A TOVÁBBI MŰKÖDÉSÜKHÖZ! PERSZE ŐK AZT ÁLLÍTJÁK, HOGY VAN DE BIZONYíTANI MÁR NEM KÉPESEK! AKKOR IS ELFOGADJÁTOK A RÁTOK KÉNYSZERíTETT ROSSZAT?


Hagyjátok végre abba az egymás elleni harcokat és szólítsátok fel az összes Végrehajtót, Bíróságot, Rendőrséget, Ügyészséget, NAV-ot, Földhivatalt vagy bármelyik szervezetet, ha bármilyen követelést akarnak rajtatok foganatosítani. Akkor kell csak fizetni ha megtudják cáfolni azt az igazolást, ami azt igazolja, hogy nekik már nincsen érvényes jogalapjuk a törvényes működésükhöz, így nem is vehetnek el senkitől semmit! Pedig annak aki esetleg megtudja cáfolni hivatalosan, az 10000000 Ft-ot, azaz tízmillió forintot kaphat azonnal. Erre évek óta nem képes senki és mégis próbálnak úgy tenni, mintha érvényes jogalapokkal működnének, mert a többségnek még fogalma sincs arról, hogy 2012-01-01.-e óta, törvénytelenül fosztogatják az "alaptörvényre" hivatkozva a Magyar Népet! Meddig akartok még olyan embereknek fizetni akiknek nincs is érvényességük ahhoz, hogy bármit is követelhessenek rajtatok! Mivel a bíróságok, rendőrségek, ügyészségek is szemet hunynak a törvénytelenségek megakadályozása helyett, így ők is törvénytelen utasításokat kényszerítenek a Népünkre, és bűnpártolással, csoportosan elkövetett szándékos károkozással, hivatali hatalommal való visszaéléssel, hazaárulással és népirtásban való szándékos részvétellel vádolhatók ! Itt az ideje a rendrakásnak ha azt szeretnétek, hogy a gyerekeiteknek ne kelljen olyan életet élniük ahol a saját földjükön rabszolgaként legyenek nyilvántartva. Csupán az igazoló nyomtatványokat kellene mindenkinek elküldenie, minden lapalját aláírva, amit MINDENKI INGYEN letölthet ! Ajánlva tértivevénnyel kell elküldeni és nektek is maradjon egy példány mindenből! A nyomtatványokat email-ben is eltudom küldeni a sokabin@gmail.com címre küldött kéréssel.
Tel: 06-20-511-9651   www.op.harmoniaban.org/jogi-valtozasok   www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/dokumentumok  KÖVETELJÜK A VALÓS ÉS ÉRVÉNYES TÖRVÉNYEK BETARTÁSÁT ÉS A VALÓS, ÉRVÉNYES JOGALAPOK BIZONYÍTÁSÁT!!