Aláírásommal tiltakozom a 2111 Szada 2745 hrsz. alatt létesítendő benzinkút megépítése ellen a meglévő erdő kivágása árán

Mindenki segítségére szükségünk van! A 2111 Szada 2745. hrsz alatti véderdő kivágása ellen tiltakozunk. Bizonyára többen hallották, hogy benzinkút építését tervezik a helyére. Megnehezítve ezzel a főút eddig is túlterhelt forgalmát, nem beszélve az okozott lég- és környezetszennyezésről. Lakóövezetünk közvetlen környezete ez a terület. Ha ezt az erdőt megszüntetik, mi a garancia a többi zöldterület, falusias jelleg megmaradására? Ennek az erdőnek a kivágását szeretnénk mindenképpen megakadályozni minden létező fórumon. Kérjük, írja alá petíciónkat, hogy az erdőnk megmaradjon! Hálás köszönettel!!!

Az aláírással felhatalmazom Miháczi Zita petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.