Aláírásgyűjtés az Albertirsai Híradó megmentéséért

Mentsük meg az Albertirsai Híradót!

Közel sem túlzás azt állítani, hogy az Albertirsai Híradó újság léte forog kockán. Sajnos személyes és egyúttal érthetetlen okokból kifolyólag bizonyos döntéshozók, képviselő-testületi titkos szavazást követően, nem tették lehetővé Gér Mihály Tamás, az újság eddig meglévő főszerkesztőjének számára, hogy tovább folytassa pályázati úton elnyert megbízatását. Újrapályáztatását követően megfosztották az állásától, így az Albertirsai Híradó főszerkesztő nélkül marad. Gér Mihály Tamás rendkívül hatékony, előremutató és fáradhatatlan munkáját - a jelenlegi körülményeket figyelembe véve - aligha lehetne pótolni. Ezért kérjük a kedves albertirsai lakosságot, hogy aláírásukkal támogassák ezt a kezdeményezést, amely Gér Mihály Tamás felelős szerkesztői megbízatásának jogos érvényben tartásáról szól, illetve arról, hogy a munka, amit 0-24-ben végez, értéket és minőséget képvisel. A jó ügy érdekében, aláírásokra fel mindenki!

Vincze Álmos és Vincze Mátyás    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Vincze Álmos és Vincze Mátyás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.