Aláírásgyűjtés a Vak Komondor rehabilitálásáért

Kedves Aláírók!

Mint ismeretes, áprilisban egy képviselő, (akit egy blogoldalon így jellemeznek: "Egy hat gyermekes édesapa, akit gyermekei kilenc unokával ajándékoztak meg. Egy polgármester, aki szülőfalujáért ingyen fáradozik. Egy országgyűlés képviselő, akit már négy ízben tiszteltek meg bizalmukkal választókerületének polgárai. Egy konzervatív politikus, aki méltatlan módon a balliberális média kereszttűzébe került. Egy példakép, akit nem hagyunk besározni.") bántalmazta élettársát. Eképp vallott az esetről: “Igen, ő. Szóval úgy volt, hogy hazaértünk vasárnap hajnal öt körül a mulatságból, Terike kivett egy tál húst a csomagtartóból, amit hoztunk, jó lesz az kóstolónak, és cipelte be. De van nekünk egy nyolcvankilós komondor kutyánk, vak szegény, az megriadt valamitől, előszaladt, és közben fellökte Terikét, aki elesett, és beverte a fejét.” Azonban mai (2013. november 4.) kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Ennek következtében a Vak Komondor jogai sérültek, nevét bemocskolták, rehabilitációra szorul. Javaslom, hogy a Vak Komondor kapjon kártérítést! Vélelmezett bűnei alól mentessék fel, társadalmi megbecsültsége állíttassék vissza, meghurcolt élete virágozódjon fel! Felmerülhet, hogy nem vagyoni kártérítés képpen vizsgáltassák ki és operálják meg; hadd kapja vissza szeme világát, hogy láthassa, legközelebb mely személyek elől kell kitérnie, hogy ne kerüljön súlyos csávába. Ezen felül gondozását bízzák olyan megfelelően törődő gazdára, egyesületre, aki a Vak Komondor életének hátralevő részét be tudja aranyozni, róla kellő színvonallal gondoskodni, őt szeretetben, megértésben személyiségéhez illő módon tartani.

Jelen petíció kizárólag a Vak Komondor érdekeit védi! Semmiféle politikai- ill. civil csoportosulás nem áll mögötte, szerzője magánszemély.